Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Kum Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Kum Fırtınası Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Kum Görmek

        Rüyada kum görülmesi rüya sahibinin din ve dünya işleri ile çok ilgilendiğinin göstergesi olarak kabul edilmektedir. Kişinin bu rüyayı görmesi hayırlı bir işin ve hayırlı bir haberin de işareti olarak görülmektedir. Aynı zamanda yapılacak olan yeni bir işte rüya sahibinin kendini kanıtlayacağının da göstergesi olarak kabul edilmektedir. Bununla birlikte geçmişte yaşanan sıkıntıların artık son bulacağının, yeni bir hayata başlanacağının da habercisi olan bir rüyadır. Yakın zamanda mutlu haberlerin gelmesinin de işaretçisidir.

        Rüyada Kum Fırtınası Görmek

        Kişinin ailesi ise ufak tefek bazı sorunlar yaşayacağının göstergesi olarak kabul edilmektedir. Ancak bunun büyük bir problem olmadığına ve yakın zamanda önemli güzel bir haberin geleceğine işaret etmektedir. Bunun yanı sıra kişinin evinde yaşanacak olan bolluk ve bereketin de habercisidir. İş ve sosyal hayatta başarılı sonuçların elde edileceğine yorulmaktadır. Rüyada kum fırtınası görmek bazı rüya yorumcuları tarafından yaşanan bir korkuya da işaret etmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Beyaz Kum Görmek

        Hesabı yapılmamış olan bir mala işaret ettiği söylenmektedir. Bazen rüyanın detaylarına göre fakirlikten uzak kalmanın habercisi iken bazen de bir yeminin hatırlatıcısıdır. Rüya sahibinin mal ve mülk sahibi olacağının habercisi olarak bilinmektedir. Bol kazançlar elde edileceğinin ve bununla birlikte mutlu bir hayat yaşayacağının işaretçisidir. Başka bir yoruma göre ise rüya sahibinin şükür sahibi biri olduğu anlamına gelmektedir.

        Rüyada Kum Yığını Görmek

        Bu rüyayı gören kişinin mutlu ve huzurlu zamanlar geçireceğinin, hayatının gidişatının son derece güzel olacağının habercisidir. Oldukça hayırlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilmektedir. Genel olarak huzura, mutluluğa, bolluğa ve berekete işaret etmektedir. Rüyada kum yığını görmek yakın zamanda gelecek olan güzel bir haberin de işaretçisi olarak yorumlanmaktadır.

        REKLAM

        Rüyada Kum Taşımak

        Şu an var olan sıkıntıların ve sorunların kısa bir süre sonra biteceğinin habercisidir. Kazancın çok fazla olacağının, maddi anlamda büyük bir kazanç sağlanacağının ve manevi anlamda rahat hissedileceğinin habercisi olarak yorumlanabilmektedir.

        Rüyada Kum Temizlemek

        Mutlu bir haberin alınacağının, güzel bir hayat sürdürüleceğinin, sıkıntılı günlerin gideceğinin habercisi olarak bilinmektedir. Kişinin iş hayatında sabırlı olması gerektiğine yorulmaktadır. Rüyada kum temizlemek genel olarak hayırlı kabul edilmektedir.

        Rüyada Deniz ve Kum Görmek

        Rüya sahibinin ruhsal anlamda dinlenmesi gerektiğinin habercisidir. Bu kişinin artık yenilenmeye ve tazelenmeye ihtiyacının olduğu düşünülmektedir. Aynı zamanda iş hayatında önemli başarılar elde edileceğine ve aile hayatında güzel haberlerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

        Rüyada Kürekle Kum Atmak

        Bütün sıkıntıların ve sorunların geride alacağının habercisi olan bir rüyadır. Artık rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda olumlu gelişmeler yaşayacağının habercisi olarak kabul edilmektedir. Rüyada kürekle kum atmak ayrıca rüya sahibinin kendisini boşa yıprattığı ve üzdüğü anlamlarına da gelmekte olan bir rüyadır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ