Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Saadettin Eskiçorapçı kimdir? Günay Karacaoğlu'nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı nereli, kaç yaşında?
        1

        Ünlü oyuncu Günay Karacaoğlu, sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile nikah masasına oturan Günay Karacaoğlu, nikah fotoğraflarını "Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi 'evet' dedim" notuyla paylaştı. Paylaşım sonrası sevilen oyuncunun evlendiği Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı merak edildi. İşte Saadettin Eskiçorapçı'nın hayatı ve biyografisi...

        2

        GÜNAY KARACAOĞLU'NUN EŞİ PROF. DR. SAADETTİN ESKİÇORAPÇI KİMDİR?

        Saadettin Eskiçorapçı 1973 yılında Konya'da dünyaya geldi. 1991 yılında Ankara Fen Lisesi’nde okudu.

        1997 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında “Prostat kanseri erken tanısında kullanılan parametrelerin etkinliklerinin değerlendirilmesi” adlı uzmanlık tezini Hacettepe Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalında tamamlayarak Üroloji uzmanı ünvanını aldı.

        2003 yılında Avrupa Üroloji Yeterlilik sınavını kazanarak, Türkiye’den FEBU ünvanını kazanan ilk üroloji uzmanlarından oldu.

        2001-2005 yılları arasında yurtiçi ve yurtdışında Üroonkoloji(Ürolojik Kanserler) alanında Prof.Freiha, Prof.Presti, Prof.Rassweiller gibi Dünya çapında akademisyenlerden eğitim alan Prof.Dr.Eskiçorapçı, 2007 yılında Üroloji Doçenti oldu.

        3

        Dr.Eskiçorapçı 2006-2007 yıllarında yurtdışında birçok merkezde Laparoskopik Ürolojik Cerrahi alanında eğitim gördü. Dr.Eskiçorapçı 2013 yılında ise Üroloji Profesörü ünvanını aldı.

        Prof.Dr.Eskiçorapçı’nın ulusal ve ulusararası dergilerde basılmış 200’ün üstünde bilimsel çalışması bulunmakta. Bilimsel alanda birçok ödülü bulunan Prof.Dr.Eskiçorapçı’nın, ulusal ve uluslararası kitaplarda özellikle ürolojik onkoloji ve endoskopik ve laparoskopik cerrahi konusunda 10 adet bölüm yazarlığı bulunmakta.

        Yurt içi ve yurtdışında akademik çalışmaları ile 4 kez en iyi çalışma ödülü alan Dr.Eskiçorapçı, Aralık 2020 Google Scholar’a göre h-endeksi 17 olup akademik çalışmaları 1000’in üstünde atıf almıştır.

        4

        Prof.Dr.Eskiçorapçı Türk Üroonkoloji Derneği Genel sekreteri görevini yürütmektedir. Bu derneğin düzenlediği Disiplinlerarası Üroonkoloji online kongresi ve Türk Üroonkoloji kongrelerinde kongre sekreteri olarak görev almaktadır.

        Yurt içi ve yurt dışında birçok okulda, Üniversite ve lise öğrencilerine akademik kariyer alanında danışmanlık yapmaktadır. Acıbadem Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı’nda misafir öğretim üyesi olarak akademik hayatına devam etmekte olan Dr.Eskiçorapçı çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Almanca bilmektedir.

        5

        GÜNAY KARACAOĞLU INSTAGRAMDA PAYLAŞTI! "EVET DEDİM"

        Günay Karacaoğlu, Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile hayatını birleştirdi. Ünlü isim, sürpriz nikahın fotoğraflarını; "Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi ‘evet’ dedim" notuyla Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

        Karacaoğlu'nun eski eşi ve kızının babası Şevket Çoruh da meslektaşının nikâh fotoğraflarına; "Çok güzelsiniz, mutluluklar" yorumunu yaptı.

        6

        GÜNAY KARACAOĞLU KİMDİR?

        Günay Karacaoğlu 13 Mart 1971'de Kayseri’de dünyaya geldi.

        1993 yılında kendisi gibi oyuncu olan ünlü meslektaşı Şevket Çoruh'la evlenen Karacaoğlu'nun bu evliliği 2004'te sona erdi.

        Günay Karacaoğlu 2008 yılında evlendiği ünlü yapımcı Cengiz Çağatay'dan 2010 yılında boşanmıştır.

        Günay Karacaoğlu, 2022'de ise bir süredir aşk yaşadığı Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ