Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sosyal Güvenlik Personel alımı Sözleşmeli Personel Sağlık Bakanlığı personel alımı mülakat olacak mı? 2019 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? - Sosyal Güvenlik Haberleri

        Sağlık Bakanlığı personel alımı mülakat sınavı olacak mı, olmayacak mı? Merak konusu oldu. 2019 yılında 29 bin 689 personel alımı için başvuruda bulunan vatandaşlar alımların ne zaman yapılacağını sorgulamaya devam ediyor. Atama bekleyen binlerce sağlık mezununun ilk tercihlerinin Haziran ayındaalınacağı belirtiliyor. İşte detaylar...

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI MÜLAKAT SINAVI OLACAK MI?

        Alımların nasıl yapılacağına dair henüz resmi bir sınav takvimi açıklanmadı. Öte yandan,Sağlık Profesyonelleri Platformu Kurucusu Aras Ali Altıntaş yaptığı açıklamada, "30 bini aşkın atama için ilk tercihlerin Haziran ayında yapılacağını işaret etti.

        REKLAM

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

        Geçtiğimiz yıllarda yapılan personel alımlarda Mayıs ayına kadar tercihler yapılmış ve atamalar gerçekleşmişti. Ancak 2019 yılında Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı.

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

        Sağlık Profesyonelleri Platformu Kurucusu Aras Ali Altıntaş, 30 bini aşkın atama için ilk tercihlerin Haziran ayında yapılacağını işaret etti. Bakan Yardımcısı ise ilk tercihlerin Haziran ayında alınacağını ifade ederek, 30 bini aşkın alımda en fazla sayının ilk tercihlerde atanacağını aktardı.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ