Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Uşak'ın tanınmış diş doktoru 62 yaşındaki Tolga Aydın, iki yıldır tedavi gördüğü lenf kanseri hastalığına yenik düştü.

Aydın ölümünden önce, bir sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasında, "Güneşi bizim gözümüzle göremeyen o kadar çok insan var ki" başlıklı yazısıyla kanser hastalarına umut verdi.

Uşak'ta uzun yıllardır diş doktorluğu yapan ve herkesin sevgisini kazanan Tolga Aydın, iki yıldır tedavi gördüğü lenf kanseri nedeniyle evinde rahatsızlanarak iki gün önce Uşak Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Ünitesi'ne kaldırıldı. Aydın, dün saat 16.30 sıralarında yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Evli ve bir çocuk babası olan Aydın için bugün Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aydın'ın yakınlarıyla sevenleri katıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ