Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Estetik Cerrahi İşte 2015’in estetik trendleri, Op. Dr. Evrim Uçkunkaya, yeni yılda yoğun ilgi görecek estetik trendlerini, haberturk.com okurları için değerlendirdi
        1

        Büyük adımlarla yılın sonuna doğru geliyoruz. Yeni yılda da güzelleşmek ve gençleşmek isteyecek pek çok kişi estetik operasyonlara yönelecektir.

        Peki, 2015’te en çok estetik uygulamaları öne çıkacak, yeni trendler neler?

        Estetik, Plastik ve Rekonstüktrif Cerrahi Op. Dr. Evrim Uçkunkaya, o trendleri sıraladı:

        2

        Doğal, Diri ama Aşırı Olmayan Göğüsler

        2015 aşırılıktan uzak, doğallığın ve güzelliğin yılı olacak. Büyük ve vamp göğüsler yerini doğal ve diri göğüslere bırakıyor. 2015’te daha doğal ama diri göğüsler hem kıyafetlerde hem de sosyal yaşamda daha ön planda olacak.

        3

        Diri ve Sıkı Popolar

        Jennifer Lopez ve Kim Kardashian kalçaları 2015’te de revaçta olacak. Brezilyalı kadınların sahip olduğu inanılmaz hatlı, diri popolara sahip olmak için özel üretilmiş silikon protezler kullanılıyor.

        4

        Diri ve Genç Bakışlar

        Gözlerinizin etrafındaki minik kırışıklıkları açmak, gözlerinizin büyük görünmesini sağlamak, alın bölgenize ve kaşlarınıza dinamizm getirmek ve kaslarınızı doğal formuna getirmek için minik dokunuşlar etkili olabilir. Yani 2015’te de bol bol botox uygulaması yapılacak gibi görünüyor.

        5

        Üst Göz Kapakları

        Yüzdeki ifadeyi en iyi gözler anlatır. Ancak üst göz kapaklarınız çok düşükse, hem bakışlarınızda yorgunluk hem de genel bir yaşlanma ifadesi yansıtırsınız.

        2015’te göz operasyonları yükseliş trendinde olacak. Üst göz kapaklarınız düşük ve gerginliğini kaybetmişse ya da derisi sarkıyorsa bunu, küçük bir üst göz kapağı ameliyatı ile aksine çevirebilir, daha diri ve genç gözlere, bakışlara kavuşabilirsiniz.

        6

        Alt Göz Kapakları

        Makyaj yapmanıza rağmen yüzünüz ve bakışlarınız yorgun görünüyorsa, gözlerinizin altında torbalarınız varsa, göz maskelerine rağmen geçiremiyorsanız, kapatıcılara rağmen gözlerinizin altı morsa, uzun uyku ve dinlenme üstüne çay/buz kompreslerine rağmen halen geçmiyorsa, alt göz kapaklarınızın müdahaleye ihtiyacı var demektir. Bu noktada Işık dolgusu adı verilen teknik ile kısa yoldan çözüme ulaşabilirsiniz.

        7

        Vamp Dudaklar

        2015 moda trendleri arasında vamp ve kadınsı dudaklar da var, ancak müdahaleden önce siz nasıl dudaklara sahipsiniz, bunu iyi belirlemek gerekiyor. İnce mi, yoksa yaşla beraber dolgunluğunda azalma mı var? Ya da dudağınızın şekli düzgün mü değil, ruj sürdüğünüzde rujunuz dudağınızdan dışarı doğru taşmaya mı başlıyor? Tüm bunlar kısa bir müdahaleyle giderilebilir.

        8

        Diri, Pürüzsüz ve Lekesiz Bir Cilt

        Makyajsız cilt ve sanki makyaj uygulanmamış gibi görünen doğal uygulamalar New York Moda Haftası’na damgasını vuran güzellik trendiydi. Peki böyle bir cilde nasıl sahip olacağız? Yazdan kalma güneş lekelerinden nasıl kurtulacağız? Cildimizdeki sivilce izlerinden, Arnavut kaldırımı gibi çıkıntılı olmasından sıkıldık ama ne yapmamız gerekiyor?

        2015’te çok konuşacağımız bir uygulama olacak: Yeni ve acısız olan bu peelingle cildinizin ilk katmanı yavaş ve ince bir şekilde soyuluyor. Sonrasında yapılması gereken, kendi kullandığınız bakım ürünleri yerine uygulama sonrası kullanılması gereken özel bakım ürünlerini tercih etmek.

        9

        Gergin ve Canlı Bir Cilt

        Cildinizin ışıltısı kaybolduysa ona cila yapmak gerekir. Tüm bakımlarınızı yaptıktan sonra cildinize bir iyilik yapın ve bağ dokularını güçlendirmek için kök hücre tedavisi, yani fibrocelli deneyin.

        Fibrocell tedavisi, hastanın kendi doku ve hücrelerinden elde edilen, fibroblast adı verilen hücrelerin üretilip çoğaltılması sonucunda tekrar kişiye geri verilerek yapılan yenileyici bir tedavi.

        10

        Güzel Bir Boyun ve Dekolte Gençliğin Simgesi

        2015 moda trendleri arasında açık omuzlar var… Gergin, kırışıksız bir dekolte ise her kadının rüyası. Güzel ve diri bakışlar, pürüzsüz bir cilt, dolgun dudaklar... Ve tüm bu güzellikleri taşıyan kuğu gibi bir boyun ve pırıl pırıl bir dekolte... Boyun ve dekoltedeki kırışıklıkları botox ile açmak yalnızca 5 dakika alıyor. Aynı zamanda cildinizin nemini ve gerginliğini korumak için boyun ve dekolte bölgelerinize özel mezoterapi uygulamasından faydalanabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ