Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Lösemiyle mücadele eden Azra'nın en büyük hayali basketbolcu olmak

        İlçeye bağlı Dedeler köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği "Türbe Bayramı" etkinliklerinde, iki yıl önce lösemi teşhisi konulan Azra Soykan da yer aldı. Uzun süre hastanede tedavi gördüğünü ve bu sürecin özellikle çocuklar için oldukça zor geçtiğini ifade eden Soykan, mevcut sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.

        "HAYALİM BASKETBOLCU OLMAK"

        Hastalık öncesinde aktif olarak sporla ilgilendiğini anlatan Soykan, "Şu an Allah'a şükür iyiyim. İki sene önce bu hastalığa yakalandım ve iki yılım hastanede geçti. Hastane ortamı gerçekten çok zor, hele çocuklar için daha da zor" dedi.

        Hastalığı nedeniyle spora ara vermek zorunda kaldığını dile getiren Soykan, "En sevdiğim aktiviteler basketbol oynamak ve yüzmeye gitmekti. Aynı zamanda atletizmle de ilgileniyordum ancak şu an bunları yapamıyorum. En büyük hayalim basketbolcu olmak" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ana Haber Bülteni - 29 Haziran 2026 (Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak?)

        Bursa'da ormanlık alanda yangın. Emekli maaşları ne kadar olacak? Erdoğan, Merz ile tefonda görüştü. CHP'de kurultay ne zaman? Ana Haber Bülteni'ni Faruk Aksoy sundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ