Vezirköprü'de yetim çocuklar için iftar programı
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yetim ve öksüz çocuklar için iftar programı düzenlendi.
Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan programda ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftar sonrası yapılan duanın ardından konuşan Belediye Başkanı Murat Gül, çocukların mutluluğunun kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.
İlçe Kaymakamı Özgür Kaya ise yaptığı konuşmada devletin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu belirterek, "Bizler çocuklarımıza bir el, bir omuz olmaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programının ardından çocuklar için yüz boyama ve balon etkinlikleri düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.