Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un İlkadım ilçesinde 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, dün gece Çatalarmut Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi'nde daha önce nişanlanan ve ayrılan bir çiftin aileleri arasında tartışma çıktı.

        Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan Emre D. (38) yanında bulunan tüfekle Cemal S. (58), Eyüp S. (38) ve Hamza S'ye (40) ateş etti. Saçmaların isabet ettiği 3 kişi hafif yaralandı.

        İlkadım Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında Emre D. ile kavgaya karışan Ömer Faruk D. (30) gözaltına alındı.

        Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler