Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şebnem Bozoklu: Az kullanılmış kıyafetler alıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Oyuncu Şebnem Bozoklu ile eşi Kanat Atkaya, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Aralarında Mirgün Cabas'ın da bulunduğu yakın arkadaşları ve eşiyle bir mekanda yemek yiyen Bozoklu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYORUM"

        42 yaşındaki oyuncu, "Boş bir günümdü, arkadaşlarımla buluştum. Bulabildiğim fırsatlarda arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalışıyorum. Hem tempolu süreç başladı hem de pandemi... Hayatta kalmaya ve hasta olmamaya çalışıyorum." dedi

        3

        "BİT PAZARINA ÇOK GİDİYORUM"

        Öte yandan sık sık bit pazarına giden ve sosyal medya hesabından paylaşan Şebnem Bozoklu, "Bomonti'deki bit pazarına çok gidiyorum. Acayip şeyler buluyorum. İşin doğasında pazarlık yapmak var." şeklinde konuştu.

        4

        "İKİNCİ EL KIYAFETLERİ TERCİH EDİYORUM"

        Muhabirlerin "Sadece ev eşyası mı alıyorsunuz, ikinci el kıyafet alışverişi oluyor mu?" sorusuna, "İkinci el kıyafet bence şahane bir şey. Moda ve hızlı tüketimin doğaya zarar verdiğini biliyorum. Almamaya çalışıyorum ama tabii ki alıyoruz. O yüzden ikinci el özellikle az kullanılmış kıyafetleri tercih ediyorum." yanıtını verdi.

        5

        2019 YILINDA EVLENDİ

        Mutlu bir evlilik sürdüren Şebnem Bozoklu ile Kanat Atkaya, 2019 yılında sürpriz bir şekilde dünyaevine girmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ