Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Seda Bakan: Ailemiz kızlar kampı gibi oldu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; İkinci kez anne olma heyecanı yaşayan Seda Bakan, önceki gün doğum yaptığı hastaneden taburcu oldu.

        Eşi Ali Erel ve kızları Leyla ile Ela'yla birlikte hastaneden çıkış yapan Bakan'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

        2

        "AİLEMİZ KIZLAR KAMPI GİBİ OLDU"

        Kızı Ela'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve güzel bir doğum süreci geçirdiğini ifade eden Seda Bakan, "Ailemiz kızlar kampı gibi oldu. Ali de bir tane daha kızı olsun çok istiyordu, onun dilediği oldu. Bizim ailede sadece kız var biliyorsunuz. Erkek için artık damatları seveceğiz." diyerek, gülümsedi.

        3

        "HASTANEYİ İLK ZİYARET EDENLERDENDİ"

        Doğum haberini ilk Hadise'nin duyurması hakkında da konuşan Seda Bakan, "Canım Hadise'ciğim ilk anne olduğumda da ilk ziyaret edenlerdendi. Burada da ilk arayan oldu. Onu çok seviyoruz." şeklinde konuştu.

        4

        İŞTE ELA BEBEK!

        36 yaşındaki oyuncu, önceki gün doğum sonrası hastane odasında çekilen aile pozlarını yayınlamayı da ihmal etmemişti. Ünlü isim, meslektaşlarının aksine yaptığı paylaşımlarla Ela bebeğin yüzünü de göstermişti.

        5

        "KIZLARIMIZLA KARDASHIAN AİLESİNE DOĞRU GİDİYORUZ"

        Seda Bakan, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımlarına esprili bir not düşerek, dört çocuk annesi reality show yıldızı Kim Kardashian'a göndermede bulunmuştu.

        Ünlü isim, paylaşımında, "Dünya tatlısı kızlarımızla Kardashian alesine doğru gidiyoruz." ifadelerine yer vermişti.

        6

        HALK PLAJINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

        Öte yandan Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda da eşi ve kızı ile birlikte Bodrum'da objektiflere yansımıştı.

        7

        Ailesiyle Ortakent'teki halk plajına giden Bakan, önce kızı Leyla ile kumda oyun oynamıştı. Oyuncu, ardından da Leyla'yı uçak şeklindeki şişme bebek botuna binmişti.

        8

        "UÇUYORUM!"

        O sırada Leyla, babası Ali Erel'in botun ipini kendine doğru çekmesiyle eğlenceli anlar yaşamıştı. Leyla, iki kolunu açarak, "Uçuyorum!" diye bağırmıştı.

        Denize girip, yüzmeyi tercih etmeyen Seda Bakan ise denizin ortasına kadar gelip baba-kızı izlemişti.

        9

        "EN ZOR KARARIMDI"

        Ayrıca Seda Bakan, daha önce de kısa arayla iki kez anne olmanın kendi kararı olduğunu açıklamıştı. Bakan, "Planlı bir hamilelik oldu. Ya Leyla’dan sonra kariyerime tüm hızıyla devam edecektim ya da ikinci kez anne olup, kariyerime öyle odaklanacaktım. Zor bir karar oldu benim için. Yaşım artık 20’lerde olmadığı için ikinci kez anne olup, kariyerime daha sonra hız vermeyi tercih ettim" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "İKİNCİ ÇOCUĞU İSTİYORDUM" DEMİŞTİ

        Oyuncu, "İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum. Ailemi biraz daha genişletmek istedim" demişti.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ