Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seda Bakan: Hadise evli mi?
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Seda Bakan, Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Menajeri ile birlikte akşam gezmesine çıkan Bakan, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        "HAMİLELİK İYİ GEÇİYOR"

        Hamilelik süreci hakkında konuşan Seda Bakan, her şeyin iyi geçtiğini ve bir kız evlat sahibi daha olacağını dile getirdi.

        2

        "HADİSE EVLİ Mİ?"

        Ardından yakın arkadaşı Hadise'nin düğünüyle alakalı açıklama yapan ünlü oyuncu, "Evet, evlendi." dedi.

        Bakan, ardından gazetecilerin, "Hadise Hanım evli mi?" sorularına ise, "Bilmiyorum." demekle yetinerek, evinin yolunu tuttu.

        3

        SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

        Hadise, geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı, ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        15 Mart'ta nişanlanan çift, geçtiğimiz ay sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikahın aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleştiği öğrenilmişti.

        Çırağan Sarayı'nda birbirlerine "Evet" diyen aşıklar, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulunmuştu.

        4

        "HAMİLELİK" SÖYLENTİSİ

        Hadise'nin niikah öncesi çantasıyla karnını kamufle etmesi, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Ancak ünlü şarkıcı, iddiaları yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ