Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Seda Sayan'dan 'fakir gelin' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde yaptığı, “Oğlum fakir kızla evlensin” açıklamasıyla çok konuşulan Seda Sayan, tepkilere bir hayli sinirlendi. Sayan, şu açıklamayı yaptı:

        2

        “Benim açıklamam yanlış anlaşıldı. Fakirleri aşağılıyor gibi algılandı. O zaman dizideki isimleri de değiştirsinler. Ben fakir olduğumu söylediğim için fakire fakir diyorum. Ben fakirlikten geldiğimi anlattığım için fakir diyorum. Ben çok fakirlik yaşadığım için çocuğum fakir bir kızla evlenirse onun da ailesine faydası olur dedim. Neyi beğenmediniz anlamadım. Kimseye bir şey beğendirmek zorunda değilim.

        3

        Bu sosyal medya olmadan ne yapıyordu insanlar bilmiyorum! Allah’ın klavye delikanlıları! Ben fakirliğini bugüne kadar geri plana atmamış, inkâr etmemiş gecekondu çocuğu olduğumu söylemiş bir kadın olarak siz bana nasıl dersiniz! Siz kimsiniz ki bana fakirleri aşağılıyor diyorsunuz! O zaman kendi kendimi aşağılamış olurum.

        4

        Ben hala gönlü fakir bir kadınım. Oraları unutmadım. Ben hala oradayım, hala gecekondudayım, boşverin siz hadi! Oğulcan, tabii aşık olduğu kızla evlenecek ama inşallah fakir bir kıza denk gelsin, aşık olsun. Ne var bunda anne olarak dileyemez miyim? Adamın faydası olsun.”

        5

        Sayan, birgün rock albümü çıkarmak isteyip istemediği sorulduğunda ise, “Sevgili Sezen Aksu bana jazz okutmayı düşünüyor. Rock bir tane okumuştum. Kaan Tangöze'nin şarkısını söylemek istiyorum. 'Senden Daha Güzel'i okuyacağım göreceksiniz, sürpriz!” cevabını verdi.

        6