Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro Selçuk Aydemir'in ilk tiyatro oyununun galası yapıldı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Selçuk Aydemir’in ve oyunun oyuncularından Pelin Karahan’ın ilk tiyatro deneyimi olan 'Şaşırt Beni', seyircisinden büyük beğeni topladı.

        Ferhan Şensoy’un vefatının ardından tiyatro yazma fikrinin doğduğunu belirten Selçuk Aydemir, sahne tozunu bir defa yuttuğunu ve devamının geleceğini söyledi. Aydemir, izleyicinin Şaşırt Beni'de insanların aslında özlemini çektikleri şeyi yani komediyi bolca göreceklerini belirtti.

        REKLAM

        Kadrosunda Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız, Korhan Herduran, Adem Türker gibi sevilen oyuncuların yer aldığı 2 perdelik komedi oyunu olan Şaşırt Beni, sürprizleriyle seyircisini oldukça şaşırttı.

        Gala akşamı oyuncuları yalnız bırakmayan sanatsever ünlüler oyuna akın etti. Erdal-Zeynep Özyağcılar, Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik, Murat Cemcir, Bedri Güntay, Burçin Öztürk, Alper Kul, Ecem Erkek, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Ali İhsan Varol, Alper Saldıran, Berrin Arısoy, Selen Öztürk, Burak Satıbol, Enginay Gültekin, Mehmet Şeker, Tayanç Ayaydın-Sally Ghalayini gibi ünlü isimler Şaşırt Beni’yi izlemeye gelenler arasındaydı.

        Ahmet Kural - Çağla Gizem Çelik
        Ahmet Kural - Çağla Gizem Çelik
        REKLAM

        23 Nisan Cumartesi ve 24 Nisan Pazar Türker İnanoğlu TİM Maslak Show Center’da seyircisiyle buluşacak olan Şaşırt Beni’nin biletleri yoğun ilgi üzerine tükendi.

        Murat Cemcir
        Murat Cemcir
         Yola Ferhan Şensoy ile çıktı
        Yola Ferhan Şensoy ile çıktı Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ