Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez'den Hailey Bieber'a destek - Magazin haberleri
        1

        Justin Bieber ile Selena Gomez'in ilişkileri 5 yıl önce bitmiş ve Bieber evlenmiş olsa de isimleri hala birlikte anılmaya devam ediyor.

        2

        Son olarak Hailey Bieber, arkadaşları Kendall ve Kylie Jenner ile birlikte Selena Gomez'e siber zorbalık yaptığı iddialarının ardından sosyal medyada lince uğramış ve Instagram'da 2 milyona yakın takipçi kaybetmişti.

        3

        Bieber'a kötü yorumlar gelmeye devam ederken Selena Gomez, konuyla ilgili sessizliğini bozarak eski sevgilisinin eşine destek çıktı.

        4

        "KİMSE ZORBALIĞA MARUZ KALMAMALI"

        Sosyal medya hesabından açıklama yapan şarkıcı, "Hailey Bieber bana ulaştı. Ölüm tehditleri ve nefret yorumları aldığını bildirdi. Benim savunduğum şey bu değil. Hiç kimse nefret veya zorbalığı maruz kalmamalı. Her zaman nezaketi savundum ve gerçekten tüm olanların bitmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

        5

        DAHA ÖNCE DE BIEBER'I SAVUNMUŞTU

        Selena Gomez, daha önce sosyal medyada iki kez daha açıklama yaparak, Hailey Bieber'a yönelik linç kampanyasına karşı olduğunu belirtip, aralarında bir sorun olmadığını vurgulamış ve herkese kibar olma çağrısında bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ