Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sen Anlat Karadeniz oyuncuları kimler? Sen Anlat Karadeniz 2. sezonu başlıyor!
        1

        Sen Ankat Karadeniz oyuncuları kimler? sorusu, dizinin bu akşam başlayacak 2. sezonu nedeniyle araştırılıyor. Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncuları ve yeni sezondan ayrıntılar

        2

        SEN ANLAT KARADENİZ OYUNCULARI

        ULAŞ TUNA ASTEPE (Tahir Kaleli)

        Ulaş Tuna Astepe 5 Mayıs 1988'de İzmit'de doğdu. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde yaptı. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. Karadayı dizisinde Orhan, Analar ve Anneler dizisinde Mustafa, Rüya adlı dizide Alaz, Sen Anlat Karadeniz'de Tahir karakterini canlandırıyor.

        3

        İREM HELVACIOĞLU (Nefes Zorlu)

        1990 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yaptı. Profesyonel oyunculuğa ilk adımını Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile izleyici karşısına çıkarak atmıştır. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016'da No:309 dizisinde Pelin Su karakteriyle ekranlara geldi. Sen Anlat Karadeniz isimli dizide de Nefes karakterini canlandırıyor.

        4

        SİNAN TUZCU (Mustafa Kaleli)

        Sinan Tuzcu, 10 Temmuz 1977'de Gaziantep'te doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro ana sanat dalı mezunudur. Okul sonrası Londra'da Arcola Theatre bünyesinde çalıştı. Televizyonda Ihlamurlar Altında (2006) dizisi ile tanındı. Aynı yıl Engin Cezzar - Gülriz Sururi Tiyatrosunda Ayşe Opereti adlı oyunda oynadı. 9 Temmuz 2006'da evlendiği Dolunay Soysert ile bu oyunda başrolü paylaştı. Son çalışmalarını Duru Tiyatro bünyesinde, Emre Kınay yönetiminde yapmıştır. 2006 yılında BKM ve İstanbul Halk Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen 'Sürmanşet' adlı oyunu yazmıştır. 2014 yılında yayınlanan Urfalıyam Ezelden dizisinin tasarımını senaristliğini yapmıştır. 2016 yılında Kehribar dizisinin Hikâyesini ve senaristliğini Ali Aydın'la beraber yazmıştır. Şu anda Sen anlat Karadeniz dizisinde Mustafa karakterini canlandırıyor.

        5

        ÖYKÜ GÜRMAN (Asiye Kaleli)

        Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982'de İstanbul'da doğdu. 2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile Öykü ve Berk adlı grubu kurmuşlardır. Grup, 2010 yılında sona ermiştir. Öykü Gürman, Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak müzik yapmıştır. İkiz kardeşi Berk ile birlikte yükledikleri videoda seslendirdikleri "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısı ile tanınmışlardır. Bu video Mayıs 2008 itibarı ile 10 milyon 800 bin kez izlenmiş, albüm yaptıktan sonra çektikleri klipleri de 6 milyon 850 bin kez izlenmiştir. Ancak videoları Ağustos 2008'de kaldırılmıştır. İlk albümleri olan Kısmet'te toplam 10 şarkı vardır. Berk'in imzasını taşıyan şarkıların yanı sıra türküleri de flamenco ile birlikte harmanlayıp albüme koymuşlardır. Bu çıkışlarının ardından TRT1 ekranlarında "Boyalı Direk" adlı müzik ve sohbet programının sunuculuğunu üstlenmişlerdir. 2010 yılında Öykü ve Berk grubunu sonlandırmış, iki kardeşte yollarına tek devam etme kararı almışlardır. 4 Ağustos 2015 tarihinde Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman, 15 Nisan 2016 tarihinde boşandı. Öykü Gürman şu sıralar Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakterini canlandırıyor.

        6

        SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZONDA NELER YAŞANACAK?

        "Masal nasıl bir isim sence?"

        Tahir son anda Nefes'i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes'ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner Tahir. Bunun tek sorumlusu olan Genco'dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Genco'nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ