Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serap Paköz'ün acı günü: Halam açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamadı - Deprem haberleri
        1

        10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Binlerce insanın yaşamını yitirdiği deprem; Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok il ve ilçeyi sarstı.

        2

        Sunucu Serap Paköz de birkaç gün önce ailesindeki bazı kişilerin enkaz altında kaldığını dile getirmişti. Paköz, bu kez acı haberi duyurdu. Serap Paköz, halasının yaşamını yitirdiğini dile getirdi.

        3

        "CANIM HALAM HAYATINI KAYBETTİ"

        Üzüntüsünü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderiyle ifade eden ünlü sunucu, "Canım halam Kahramanmaraş'taki depremin ilk üç günündeki açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamayarak hayatını kaybetti" dedi.

        4

        "BUNU ALEME DUYURMAK ZORUNDA MIYIM?"

        Paköz'ün bu açıklamasının ardından bir takipçisi, "Neden yardıma gitmediniz peki, doyurmadınız?" yorumunda bulundu. O kullanıcıya yanıt veren Serap Paköz, "Orada mıydınız? Orada mısınız? Akrabalarım ve diğer depremzedeler için neler yaptığımı ve yapmaya devam ettiğimi nereden biliyorsunuz? İlan etmek, bunu aleme duyurmak zorunda mıyım?" açıklamasını yaparak, isyan etti.

        Fotoğraflar: AA, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ