Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler yazdı: Sakın panik yapma Emre Belözoğlu! SON DAKİKA - Fenerbahçe - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Dünyanın her yerinde 6 maçta 4 mağlubiyet alan; son 4 maçında 10 gol yiyen ve 3 kez yenilen bir takımın hocası tartışılır- gönderilebilir-istifa edebilir.

        2

        Erol Bulut ile devam edilmemesi gerektiğini geçen haftaki mağlubiyetten sonra tüm hafta boyunca söyledim. Bunun sebebi, kayıplar değildi. Ümitsizlikti.

        3

        Oyuna-hocanın bilgi ve beceri kapasitesine güvenmemekle ilgiliydi. Geçen hafta salı günü Emre Belözoğlu önderliğinde Samandıra'da bir toplantı yapıldı. Bulut'un da maç öncesi söylediği gibi herkes eteğindeki taşları döktü.

        4

        Sonra aynı Belözoğlu çıktı FBTV'ye "Panik havası varmış gibi.." diye diye duruma hakimiz mesajı verdi. 2 lig aşağıdaki takıma hafta içi 1-0 zor yenen takımın maçından sonra Bulut için yeniden "olmaz" dedim. Çünkü belli; takım hocadan ümidi kesmiş.

        5

        Zaten belli ki Erol Bulut da kafasında bitirmiş. Bu evlilik devam edemez. Tisserand da Pelkas da Ademi de Bulut'un adamları.. Onlar bile mutsuz.

        6

        Gaziantep'in kazanması sürpriz değil. Zaten maçin favorisi Antep'ti. Haftaya maçın favorisi Başakşehir. F.Bahçe eridi. Sürekli geriye gitti. Lakin puantajda kaybedilmiş bir şey yok.

        7

        Taktik-teknik bilen uluslararası standartlarda bir teknik adamın takımın başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylesi bir teknik adamın da ilk yapması gereken yönetimsel hiyerarşiyi oturtması olacaktır.

        8

        Kariyerli yabancı hoca ile aynı zamanda Emre Belözoğlu yerini bilecektir. Hoca; Volkan Demirel - Selçuk Şahin - Semih Şentürk gibi "abilik müessesenin" de bitirilmesine neden olmak gibi faydalı bir iş de yapacaktır.

        9

        Fenerbahçe'nin 3. kalecisi sıfır bir kaleciymiş onu da ögrendik. 0 pozisyona girerek 3 gol attı Antep.

        10

        Baraj kurdurmayı bilmeyen bu kaleciyi kim yetiştiriyorsa kaleci antrenörü mü, Volkan Demirel mi, kimse o da istifa etsin!

        11

        Sevgili okurlarım; şu gerçeği görmemiz gerek. Bu lig zor ve rekabetçi bir lig. Karagümrük biraz kötü gününüzde sizi 10 kişiyle yener. Biraz zaaf gösterirseniz Malatya 3 atar.

        12

        O gün Atiba ve Aboubakar gibi 2 mühim oyuncu iyi olmadığında Alanya sizi yener. Antep bu psikolojideki takımı rahat rahat yener.

        13

        O zaman ne olması lazım;

        A - Öyle bir kadro kurarsınız ki ligin üzerinde olur ve kazanır hedefe ulaşırsınız.
        B - Teknik adam farkı koyarsınız.

        14

        Artık teknik adam farkı koymadan hedefe ulaşmanız mümkün değil. Ekonomik olarak olağanüstü bir kadro kurmak mümkün değilse o zaman fark yaratan antrenör sistemi kurmanız gerek.

        15

        Teknik direktörlük eskiden belki en fazla yüzde 51 etkiliyken günümüzde en az yüzde 75 önemlidir belki.