Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç'tan son dakika 'kürtaj' itirafı: Aralarında ünlüler de var!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Maslak'taki bir mekanda sahne aldı. Ortaç, konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        2

        2014'te evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşandıktan sonra meslektaşı Seçil Gür'le ilişkisini de geçen yıl biten Serdar Ortaç, çocuk sahibi olmak için geciktiğini ifade etti.

        51 yaşındaki popçu, muhabirlerin "Şimdiye kadar hiç böyle bir imkan ya da düşünceniz olmadı mı? Bir kez daha aşık olursanız baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

        3

        "HEP KÜRTAJ OLDULAR"

        Ortaç, "Kaç tane olacaktı hep kürtaj oldular, kaç tane... Yazık..." ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, daha sonra "Peki bu kürtajı tercih edenler arasında bizim tanıdığımız isimler de var mı?" sorusuna ise "Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum." diyerek isim vermekten kaçındı.

        4

        "BANA ONDAN BAHSETMEYİN!"

        Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili yöneltilen soruları ise yanıtlamak istemedi. Şarkıcı, "Bana ondan bahsetmeyin. Bütün borçlarımı ödedim, lanet olsun. Yarasın... Allah nasıl yaratacaksa... 8 senelik kocasının evine haciz koyduran kadına, o paralar nasıl yarayacaksa yarasın. Bırakın yaram kanasın." diye konuştu.

        5

        SERT TEPKİ

        Ortaç'ın 'kürtaj' açıklamalarının ardından oyuncu Gonca Vuslateri, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi. Vuslateri, "Bu nasıl leşlik! Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye'de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor." ifadelerini kullandı.

        6

        "BIRAK BU MAZİDE KALAN HİKAYELERİ!"

        Serdar Ortaç'a bir tepki de meslektaşı Mustafa Sandal'dan geldi. Instagram'dan konuyla ilgili paylaşımda bulunan Sandal, gönderisine şu notu düştü:

        Canım kardeşim sana kaç kere söyledim bilmiyorum... Sen besteci ve söz yazarısın, olayın bu! Hatırla, daha en son konuşmamızda sana benim kıymetli cümlemi ifade ettim; Bırak bu mazide kalan hikayeleri, şimdi ve yarınla alakalı cümleler kurar mısın bir besteci ve söz yazarı olarak. Her şey yalan, şarkı gerçek! Lütfen yazar mısın?

        7

        "ÇOCUK İSTEYEN BENDİM!"

        Öte yandan Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ise daha önce "Keşke bir çocuğum olsaydı diyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Keşke çocuğum olsaydı ve bunu yıllar evvel yapsaydım. Her gün bunu kendime söylüyorum. Çocukları ezelden beri çok severim. Kesin 3 ya da 5 çocuğum olurdu. Serdar’la evliliğimde hayatımız çok tempoluydu. Çocuk isteyen de sadece bendim. Ama ben de yaşlanıyorum. O zaman çocuğum olsaydı şimdi 8 yaşında olacaktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ