Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in sessizliği!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti, önceki akşam oyuncunun Etiler'de bulunan evinden çıkarken görüntülendi. İkili, kapıda basın mensuplarının beklediğini görünce çareyi farklı arabalara binmekte buldu.

        2

        SUSKUN ÇİFT!

        Sarıkaya, kendi aracına arka kapıdan binerken, Evirgen ise ön kapıda duran otomobiline yöneldi. Basın mensuplarının hiçbir sorusuna cevap vermemeyi tercih eden çift, farklı yollara sapıp, gözden kayboldu.

        3

        "BUNLAR İDDİA" DEMİŞTİ

        Öte yandan Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz yıl eylül ayında Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Oyuncu, "Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım." açıklamasını yapmıştı.

        İTİRAF ETMİŞTİ

        Sarıkaya'nın bu sözlerinden aylar sonra Evirgen'den şaşırtan bir itiraf gelmişti. İşletmeci, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığını doğrulamıştı.

        4

        AŞK BELGELENMİŞTİ

        Ünlü oyuncu, kısa süre sonra Rumeli Hisarı'ndaki restorandan çıktıktan sonra gece yarısı Umut Evirgen'in aracında objektiflere yansımıştı.

        Etiler'de bulunan evine giden ve çıkan "aşk" haberleriyle ilgili hiçbir zaman konuşmayan Sarıkaya ile Umut Evirgen'in aşkı böylelikle belgelenmiş olmuştu.

        5

        KISA SÜRELİ AYRILIK

        Çift, 2022 yılını da Fransa'nın başkenti Paris'te karşılamıştı. Eyfel Kulesi'ni gören lüks bir otelde konakladıkları konuşulan ikili, birkaç gün sonra İstanbul'a dönmüştü. Çift, tatil dönüşü yollarını ayırma kararı almıştı.

        6

        KORUMALARINI GÖNDERMİŞTİ

        Ardından Evirgen, geçtiğimiz haftalarda öğlen saatlerinde otomobiliyle evine doğru giderken aracı kimliği belirsiz kişi tarafından tekmelen Sarıkaya'ya, kendi korumalarını göndermişti. Çift, bu hamlenin ardından yeniden bir araya gelmişti.

        7

        'SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE BAŞ BAŞA

        İilişkilerine bir şans daha veren Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti, "14 Şubat Sevgililer Günü"nü Zincirlikuyu'daki bir otelde birlikte geçirmişti. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamaya çalışan ikili, kaldıkları otelde sadece yemek yemek için odadan çıkmıştı.

        8

        'SELFIE' KUYRUĞU

        Otelin restoran bölümünde baş başa yemek yiyen çifti, ünlü oyuncunun hayranları rahat bırakmamıştı. Sarıkaya, fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini kırmayınca, restoranda dakikalarca 'selfie' kuyruğu olduğu öğrenilmişti.

        9

        İLK KEZ YAN YANA!

        Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti, geçtiğimiz haftalarda ilk kez Emirgan'daki bir mekanda birlikte görüntülenmişti. Aşıklar, neşeli halleriyle dikkat çekmişti. Mekanın önünde hararetli bir şekilde konuşan çiftin, samimi halleri gözlerden kaçmamıştı.

        10

        ÖPÜCÜKLÜ UĞURLAMA

        Aşklarını artık göz önünde yaşayan ikili, uzun bir süre sohbete dalmıştı. Ünlü oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde ise evine doğru yol almak için hazırlanmıştı. Bu sırada sevgilisine sarılan Evirgen, Sarıkaya'yı öpücüklere boğmuştu. Bir hayli keyifli olan çift, böylelikle ilk kez görüntülenmiş olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ