Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı: Frikiğe gerek yok, zaten sınırları zorluyorum - Magazin haberleri
        1

        Canlı yayında Acun Ilıcalı'dan para istediğine yönelik mesajı ifşa olduktan sonra sevgilisiyle Miami'ye giden Şeyma Subaşı, kaldığı otelin odasından bornozlu bir şekilde video paylaştı.

        2

        Subaşı, yatağın üzerine bağdaş kurarak oturmak isterken zor anlar yaşadı. Sosyal medyada da konuşulan görüntülerle ilgili Subaşı açıklama yaptı.

        Subaşı, 'frikik vermekten son anda kurtuldu' haberleri için, "Arkadaşlar frikiğe gerek yok zaten yeterince sınırları zorluyorum diye düşünüyorum." dedi.

        3

        Subaşı, ardından da bu kareyi, “Evet dilimi çıkardım – evet sutyenimin danteli gözüküyor evet bilerek verdim bu pozu… Ama sizler için güzel bir video çekmeye gidiyorum hem de bazı arkadaşlar tarafından en merak edilen” notuyla paylaştı.

        4

        O MESAJ GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

        Bir televizyon programında Acun Ilıcalı, ekran başındaki izleyicilere telefonundan bir video izletmek istedi.

        Ilıcalı videoyu izlettiği anda eski eşi Şeyma Subaşı mesaj gönderdi. Şeyma Subaşı'nın gönderdiği mesajda Acun Ilıcalı ile görüşmek istediği ve Miami'deki otelin parası hakkında konuşmak istediği yazıyordu.

        5

        Subaşı, bu olaydan sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

        Arkadaşlar merhaba Acun'a attığım mesajın canlı yayına çıkmasıyla alakalı bir şey söylemek istiyorum. 'Bu kimin başına gelirdi?' derseniz tabi ki Şeyma Subaşı'nın başına gelirdi. Ama hayırlısı böyleymiş yapacak bir şey yok.

        6

        Bizim önceliğimiz tabi ki Melisa biz her zaman bunları Acun'la konuşacağız önceden de konuşuyorduk şimdi de konuşuyoruz zaten. İnşallah bu olay başka boyutlara geçmez.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ