Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Şeyma Subaşı sosyal medyayı salladı - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl Fransa'da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, kasım ayında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

        2

        "BİRAZ ENERJİ PATLAMASI YAŞIYOR OLABİLİRİM"

        Son olarak bir dergiye verdiği röportajda, "Biraz fazla enerji patlaması yaşıyor olabilirim evet, hatta ben de kendimi dinginleştirmeye çalışıyorum ama çalışmalar hala devam ediyor" ifadelerini kullanan Subaşı, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

        3

        Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile sahilde yatarken çekilmiş bikinili pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı'nın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

        4

        "BENİ RAHAT BIRAKIN"

        Boşanmanın hemen ardından Subaşı'nın paylaşımları hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapılmıştı. Bazı kullanıcılar "Şeyma adeta boşanmayı kutluyor" derken, bazıları da "Boşanmak hiç etkilememiş" tarzında yorumlarda bulunmuştu. Subaşı gelen yorumlar sonrası Instagram hesabından yayınladığı kareye, "beni rahat bırakın" notunu yazmıştı.

        5

        Subaşı geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta, "Yapabileceğine inandı ve yaptı" dövmesini göstermişti.

        6

        "ÇOK TATLI VE KOMİKSİNİZ"

        Boşanma protokolüne göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya 125 bin TL nafaka ödeyecek. Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ya ödeyeceği nafaka miktarı sosyal medyanın da gündeminde yer almıştı. Şeyma Subaşı, sosyal medyada dolaşan, "Uzmanlar uyarıyor! Şeyma Subaşı'nın nafakasını fazla düşünmek kronik uykusuzluğa neden olabilir" yazısını paylaşmıştı. Subaşı, fotoğrafa, "Bence çok tatlı ve komiksiniz" yorumunu yapmıştı.