Shell Eco-marathon'a Türk damgası
Shell Eco-marathon'un Avrupa ayağına bu yıl Türk gençleri aldıkları 3 birincilik ile damga vurdu. Shell Eco-marathon Avrupa 2020 kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi'nin takımı olan UMAKIT hem "Döngüsel Ekonomi" hem de "Teknik İnovasyon" kategorilerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin takımı olan AE2 Takımı ise "Emniyet Ödülü" kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci oldular.
ABONE OLBu yıl Haziran ayında, tarihinde ilk kez online olarak gerçekleştirilen Shell Eco-Marathon Avrupa 2020 sonuçlandı.
Shell Eco-marathon Avrupa 2020’ye Bursa Uludağ Üniversitesi’ni temsilen katılan UMAKIT Takımı hem “Döngüsel Ekonomi” hem de “Teknik İnovasyon” kategorilerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin takımı olan AE2 Takımı ise “Emniyet Ödülü” kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci oldular.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ