Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinem Kobal hastaneden çıktı... Kenan İmirzalıoğlu'ndan uyarı - Magazin Haberleri
        1

        Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlı 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, 2020 yılında ise ilk çocukları Lalin'i kucaklarına almıştı.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü çift, geçtiğimiz pazartesi günü ikinci bebeklerine kavuştu. Sinem Kobal, normal doğum ile dünyaya getirdiği kızına Leyla adını verdi.

        3

        Kobal ve İmirzalıoğlu hastane çıkışı objektiflere takıldı. Soruları öncelikle yanıtsız bırakan çiftten Kenan İmirzalıoğlu, Leyla'nın uyuduğunu söyleyerek muhabirleri uyardı.

        4

        "KIZIMIZA KAVUŞTUK"

        Sinem Kobal, "Çok şükür bebek de iyi, ben de iyiyim. Ben hastanede biraz fazla kaldım çünkü orta kulak iltihabı oldum. Derken doğum başladı. Kulağım için tedaviye devam ettik. O yüzden biraz yorgunum. Çok şükür doğum güzel geçti. Zaten ben daha önce de aynı ekipleydim. Normal doğum oldu, kızımıza kavuştuk." dedi.

        5

        "LALİN KARDEŞİYLE TANIŞTI"

        Kenan İmirzalıoğlu ise, "Çok teşekkürler. Annemizi bekletmeyelim. Leyla 3 kilodan fazla. 48 santimetre boyunda. Doğumda anne ile beraberdim tabii ki. Lalin kardeşiyle tanıştı. Pazartesi anne evde olmayınca bir şeyler olduğunu anladı. Hissediyor çocuklar. İlk aşamada fena gitmedi. Annesi ona en başından beri anlatıyor. İzah ediyor. Bir kardeşin olacak, gelecek falan diye. Kaynaşacaklar tabii. Kardeşlik çok önemli. Bu sefer bana benzettiler. İkimiz de Leyla ismini çok seviyorduk." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ