Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivasspor'da Hakan Keleş fırtınası! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde çıktığı 5 maçta 13 puan topladı! Son olarak ligin 16. haftasında Ankaragücü'nü 4-0yenen Sivasspor 3'te 3 yaptı.

        Habertürk'ten İnanç Ergülen'in haberine göre Sivasspor yönetimi, Beşiktaş deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından yoluna 46 yaşındaki Hakan Keleş ile devam etmeye karar vermişti.Keleş yönetiminde deplasmanda Beşiktaş'ı yenen kırmızı-beyazlılar, 13. haftada ise evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, ligin 14. haftasında ise deplasmanda lider Başakşehir'i 1-0'la geçti.Yiğido 15. haftada da Göztepe'yi evinde 2-0 yendi. Son olarak yine evinde MKE Ankaragücü'nü 4-0 deviren Hakan Keleş yönetimindeki Sivasspor 5 maçta 13 puan topladı.

        REKLAM

        İlk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor'un başında yaşayan Hakan Keleş, ligin 11. haftasında 11 puanla devraldığı kırmızı-beyazlı ekibi 5 haftada 24 puana taşıdı. Öte yandan 3'te 3 yapan Sivasspor'un yenilmezlik serisi ise 6 maça çıktı.

        Sivasspor 5 haftalık süreçterakip ağları 9 kere havalandırdı, kalesinde ise 3 gol gördü.

        46 yaşındaki Hakan Keleş, futbolculuk döneminde Edirnespor, Bursaspor, Kayserispor, Şekerspor, Ankaragücü, Antalyaspor ve Çanakkale Dardanelspor'da forma giydi.2008 yılında Ankaragücü U15 takımında teknik direktörlük yapan Keleş, 2009-2010 sezonda ise Giresunspor U15 takımında görev yaptı.

        2012 yılında Ankaragücü'nde yardımcı antrenörlük yapan Hakan Keleş'in bu sezon ise yolu Sivasspor ile kesişti...

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ