Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı! Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı

        Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın paylaştığı Siyah Beyaz Aşk, dün akşam ekrana gelen 7. bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Dizinin yayınlanan 7. bölümünün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için bekleyişe geçti. Öte yandan dizinin 7. bölümünü izleyemeyen vatandaşlar da "Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm izle" aramasını yapmaya başladı. Peki Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

        SİYAH BEYAZ AŞK 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm 2. fragmanındaNamık, Ferhat'ın duygularını sorgulamaya başlar. Aslı'ya olan hareketlerinin aşk sinyalleri verdiğini Ferhat'a sitemli şekilde söyler. Ferhat, sessiz kalarak bu duruma cevap vermek istemez.

        Yiğit, abisi Ferhat'ın Aslı'yı zorla alıkoyması sebebiyle onu tutuklatır. Ferhat, elleri kelepçeli giderken; Aslı bu durumu inkar ederek onu kurtaracak mı?

        SİYAH BEYAZ AŞK 8. BÖLÜM FRAGMANI

        Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanında Aslı'nın Ferhat'a "Sen bana ne yapıyorsun ya? Sen beni değiştirerek, olduğum insandan çıkararak yaşarken öldürmeye mi çalışıyorsun?" dediği, Ferhat'ın ise "Sana gelme dedim" demesi dikkat çekti. Öte yandan Aslı'nın "Sana dokunmuş kim varsa cayır cayır yanıyor, kendini kurtaramıyor. Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme. Çünkü sen, severken de öldürürsün." sözleri büyük ilgi çekti.

        Öte yandan Aslı'nın sert sözleri karşısında çaresiz kalan Ferhat, kardeşi Gülsüm'ü kurtarmaya çalışır. Tüm ailesini bir arada tutmaya çalışırken, kendilerine gelecek her türlü tehlikeye karşı da hazırlıklı olması gerekmektedir.

        Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olaydan sonra karşı karşıya gelirler. Aslı, dönüştüğü kişiyiy artık tanıyamamaktadır ve Ferhat'ın herkesin üstündeki olumsuz etkisinden çok rahatsızdır. Aslı, başına gelenlerin yanı sıra Ferhat'ın bu etkisini sonlandırmak ister. Ferhat'ın geçmişinin peşine düşen Aslı, hiç ummadığı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Ferhat'ın acı dolu geçmişi, her şeyi en baştan düşünmesini sağlar.

        SİYAH BEYAZ AŞK 7. BÖLÜM ÖZETİ

        SİYAH BEYAZ AŞK 7. BÖLÜM İZLE

        Gülsüm’ün bebeğinin babası Cüneyt olduğunu öğrenen Safiye, Gülsüm’ün hışmına uğrar. Safiye’yi öldürdüğünü düşünen Gülsüm kaçarken Şahin’in eline düşer.

        Ameliyattan yeni kalkmış olan Ferhat ise kardeşini kurtarmak için yola çıktığında yanında Aslı vardır. Gülsüm’ün yem olduğu, Şahin’in asıl hedefinin kendileri olduğunu anlarlar.

        Ferhat ve Aslı, Şahin’in alev kapanından çıkabilecekler mi?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ