Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Skoda Kodiaq özellikleri nelerdir? Skoda Kodiaq 2020 fiyatı ne kadar? - Otomobil Haberleri

        Survivor 2020'de araba ödülü heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar Skoda Kodiaq otomobili için mücadele etti. Peki, Skoda Kodiaq özellikleri nelerdir? Skoda Kodiaq 2020 fiyatı ne kadar?

        SKODA KODİAQ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

        ELEKTRİKLİ BAGAJ KAPAĞI & SANAL PEDAL

        Tek bir dokunuşla bagaj kapağının açılıp kapanabilmesini sağlayan "Elektrikli Bagaj Kapağı" özelliğine ilave olarak, elleriniz doluyken bagaj kapağını açabilmenizi sağlayan "Sanal Pedal" özellikleri KODIAQ'ta isteğe bağlı olarak sunulmaktadır.

        EXCLUSIVE IŞIK PAKETİ

        Karoq ile ilk kez sunulacak olan Exclusive Işık Paketi, ön kapılarda bulunan LED aydınlatmalarla gece hoş bir ambiyans yaratıyor

        REKLAM

        ADAPTİF HIZ SABİTLEYİCİ

        Temel hız sabitleyici özelliklerine ilave olarak öndeki araç ile aradaki mesafeyi otomatik olarak ayarlayarak yolculukların daha güvenli ve konforlu olmasını sağlar

        GERİ MANEVRA ASİSTANI

        Geri Manevra Asistanı bir park yerinden çıkarken kör noktadan gelen araçları tespit ederek sürücüyü uyarır ve gerektiğinde otomatik olarak fren yapar.

        ŞERİT TAKİP ASİSTANI

        Şerit Takip Asistanı 65 km/s üzeri süratlerde güvenlik riski oluşturabilecek şerit değişikliğine müdahale ederek aracın güvenli seyrine devam etmesini sağla

        ŞERİT DEĞİŞTİRME ASİSTANI

        Şerit Değiştirme Asistanı özelliğine sahip KODIAQ ile şerit değiştirmek daha güvenli olacak

        DİJİTAL GÖSTERGE PANELİ

        Karoq'un iç bölümünü gerçek bir kokpite dönüştürdük. Fonksiyonel olduğu kadar estetik olan Dijital Gösterge Paneli, ihtiyacınız olan tüm bilgileri size anında sunar ve otomobilin her detayına olan hakimiyetinizi en üst seviyeye taşır. İster sürüş bilgileri, ister bilgi-eğlence verisi ister navigasyon olsun, ihtiyacınız olan tüm bilgilere anında erişim sağlayacaksınız.

        REKLAM

        YÜKSEK ÇEKİM GÜCÜ

        En zorlu şartlara hazır yeni KODIAQ, ŠKODA'nın geliştirdiği ''kristalize'' tasarım dili sayesinde vücut bulan keskin ve nefes kesici hatları ile saygın ve tüm güçlüklere meydan okumaya hazır. Fonksiyon ve estetiğin bir araya geldiği yeni KODIAQ, benzersiz iç mekan genişliği, verimli motor seçenekleri, üstün arazi

        kabiliyeti ve hayatı kolaylaştıran Simply Clever özellikleri ile her disiplinde iddiasını ortaya koyuyor

        AFS ÖZELLİKLİ FULL LED ÖN FAR GRUBU VE SİS FARLARI

        Görmek ve fark edilir olmak. Full LED Ön Far Grubu ve Sis Farları, sürüş güvenliğinin en önemli unsurlarından birisi olan görüş mesafesini ve aydınlatma kalitesini maksimum seviyeye çıkarır. Tasarımın gücünün en net yansıması olan ve kristal cam işçiliğinden ilham alınarak tasarlanan far grubu, standart olarak sunulan LED Gündüz Sürüş Aydınlatmaları ile fark edilir olmayı her şartta sağlayacak

        REKLAM

        AMBİYANS AYDINLATMALARI

        Kodiaq, estetik iç mekan tasarımına kişisel dokunuşunuzu katmak için aracınızın iç ambiyansını değiştirebileceğiniz 10 farklı renk seçeneğine imkan tanıyor. Otomobilin HMI (Human – Machine Interface) Multimedya Sistemi üzerinden ayarlanabilen ambiyans aydınlatmaları dilediğiniz atmosferi yaratmak için harika bir seçenek

        MOBİL EĞLENCE MERKEZİ

        ŠKODA Kodiaq, yeni nesil HMI multimedya sistemlerini, kullanıcı dostu ara yüz ve sayısız özellikler ile sunarak araç içi eğlence sistemleri kavramına sayısız çözüm üretiyor. Standart olarak sunulan Bolero 8'' Dokunmatik Multimedya Sistemi, yolculuklara keyif katacak ve sürekli ''online'' olmanızı sağlayacak fonksiyonları ve yenilikçi HMI araç kontrol ünitelerini bünyesinde barındırıyor.

        SANAL GERÇEKLİK

        10,25'' boyutundaki Dijital Gösterge Paneli, klasik otomobil kadran tasarımlarına yepyeni bir yorum getiriyor. 1280×480 piksel çözünürlüklü yüksek kaliteli ekran sayesinde ses, telefon, araç durumu, sürüş verileri, destek sistemleri ve opsiyonel olarak sunulan navigasyon parametlerine ait tüm bilgileri istediğiniz gibi kumanda edebilir ve ihtiyacınız olan verilere anında ulaşabilirsiniz

        REKLAM

        HERKES İÇİN ALAN – 7 KİŞİ İÇİN BİLE

        steğe bağlı olarak 3. sıra koltuklar ile tercih edilebilen Kodiaq, kalabalık seyahatler için 7 koltuk kapasitesine erişebiliyor. Benzersiz iç mekan tasarımı ve bir ŠKODA geleneği olan ''alan mühendisliği'' sayesinde uzun süreli seyahatlerde bile 7 kişinin konforu daima garanti altında.

        DİNAMİK ŞASİ KONTROL SİSTEMİ

        Kodiaq'ın yüksek performans ve sürüş keyfine kişisel dokunuşunuzu katmak için tercih edebileceğiniz Dinamik Şasi Kontrol Sistemi, sönümleme ve yönlendirme özelliklerini, tercih ettiğiniz sürüş moduna göre ayarlayabilmenizi sağlar. Sistem Normal, Eco, Sport, Individual modlarına ilave olarak 4×4 özelliğine sahip araçlarda Snow moduna sahiptir.

        KESSY

        Otomobil anahtarının yanınızda olması halinde bu özellik ile donatılan araçlarda merkezi kapı kilidinin açılması ve kapatılması için veya motoru çalıştırmak ve kapatmak için kumandaya müdahele etmeye gerek kalmıyor.

        REKLAM

        ÇEVRE GÖRÜŞ KAMERASI

        Aracı çevreleyen 4 farklı kameradan aldığı görüntüleri, ister tek başına ister 360° kuş bakışı görünüş olarak multimedya ekranına yansıtan sistem, dar yerlerden geçerken veya park ederken gerekli tüm alan bilgisini detaylı bir şekilde sağlar.

        YOĞUN TRAFİK ASİSTANI

        Adaptif Hız Sabitleyici özelliğine sahip DSG şanzımanlı Kodiaq'larda sunulan inovatif bir özelliktir. Adaptif Hız Sabitleyici aktifken, dur-kalk trafiğin yoğun olduğu yerlerde sürücünün gaza veya frene müdahale etmesine gerek kalmadan aracın ilerleyip, durmasını sağlar.

        SKODA KODİAQ 2020 FİYAT LİSTESİ

        Skoda' nın yeni suv modeli Kodiaq, 246 bin TL' den satışa sunuluyor. 4 farklı donanım seçeneği ile satışta olan model, dizel motora da sahip.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ