Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sofia Vergara otobüsten pırıltılı elbisesiyle indi - Magazin haberleri
        1

        "America's Got Talent" adlı yarışmanın yeni sezonu için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Programın seçici kurulunda görev alan Sofia Vergara, Heidi Klum, Terry Crew ve Simon Cowell önceki gün Los Angeles'ta kırmızı halı özel bölümü için buluştu.

        2

        Çekimin kamera arkası, gazetecilerin objektiflerine yansıdı. Alana ilk olarak günlük giysileriyle gelen Vergara, daha sonra pırıltılı bir gece kıyafeti giydi.

        48 yaşındaki oyuncu, çekim için önce bir otobüse bindi ve daha sonra yönetmenin komutuyla ön kapıdan inip, kırmızı halıda boy gösterdi.

        3

        SAÇLARINI SAVURARAK YÜRÜDÜ

        Saçlarını savurarak karakteristik yürüyüşünü birkaç kez tekrarlayan Sofia Vergara, şıklığı ile dikkat çekti.

        4

        ÖPÜCÜK GÖNDERDİ

        Vergara'dan sonra kırmızı halıda Alman model Heidi Klum boy gösterdi. Keyifli halleriyle dikkat çeken Klum, yürürken bir ara etrafına öpücükler gönderdi.

        5

        Heidi Klum'un ardından sıra oyuncu Terry Crew'a geldi. Çizgili bir takım elbise giydiği görülen Crew da tüm ciddiyetle kırmızı halıda yürüyüşünü gerçekleştirdi.

        6

        Programın yapımcısı Simon Cowell ise o gün kamera karşısına geçmedi. Üzerinde günlük kıyafetleri olan Cowell, kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara gülümseyip onlarla şakalaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ