Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Son dakika: Bakan açıkladı! Hakkari'de 860 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

        İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Uyuşturucuyla Mücadele kapsamında Hakkari’de Jandarmamız tarafından düzenlenen operasyonda; 860kg Uyuşturucu Madde ele geçirdik." dedi.

        Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Hakkari İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Narkotik şube ekiplerince yapılan istihbari çalışmalara istinaden "Uyuşturucu Madde İmal veya Ticareti" suçunun ortaya çıkarılması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi maksadıyla, Yüksekova kırsalında; 771 kg Skunk, 10.5 kg Eroin, 78.5 kg Metamfetamin olmak üzere toplam 860 kg uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirtti.

        Uyuşturucuya karşı savaş açtıklarını vurgulayan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

        "Uyuşturucuyla mücadele, yalnızca bir “iç güvenlik meselesi” değildir; bu mücadele, “küresel bir güvenlik” mücadelesidir. Daha önce de ifade ettim. Biz, uyuşturucuya topyekun savaş açtık! Bu savaşı da, sadece ülkemiz adına değil, insanlık adına sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla bir hedef koyduk: O hedef; ülkemizi uyuşturucuya karşı aşılmaz, erişilmez bir kale haline getirmektir. Emeği geçenleri tebrik ederim"

        ÖNERİLEN VİDEO

        'Ağaç tünel yol'da, kar yağışı sonrası ortaya çıkan manzara görüntülendi

        Bartın ile Karabük arasında iki tarafı ağaçlarla kaplı olan ve 'Ağaç tünel yol' olarak bilinen kara yolunda, kar yağışıyla birlikte ortaya çıkan manzara, dron ile görüntülendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ