Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş TEIXEIRA ÇILGINLIĞI... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Alex Teixeira, kendisine gelen transfer tekliflerini menajeriyle görüşmek üzere Dubai'ye gitse de siyah-beyazlı taraftarların yakın takibi devam ediyor.

        2

        Bilindiği üzere 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, "Geleceğimle ilgili son iddialar nedeniyle, ailemle birlikte karar verebilmek için menajerimle görüşmek üzere Dubai'ye geldim. Transferle ilgili kararı ben veya menajerim söyleyecektir" açıklamasını yapmıştı.

        3

        Yıldız oyuncunun eşi Thais Cristina, Alex ile çekindiği fotoğrafları sık sık paylaşırken Beşiktaşlı taraftarlardan da flaş bir hamle geldi.

        4

        Cristina'nın son fotoğrafını hedef olarak belirleyen taraftarlar, bir klasik haline gelen "Come to Beşiktaş" mesajlarını yorumlara yazmaya başladı.

        5

        Kısa sürede 130 bini aşkın yorum yazılırken Beşiktaşlı taraftarlar, İstanbul'un Dubai'den daha güzel olduğunu belirterek, Alex Teixeira'nın siyah-beyazlı takıma imza atması halinde mutlu olacaklarını vurguladılar.

        6

        Dubai seferinde henüz bir takımla anlaşamayan Alex Teixeira'nın bu hafta içi Beşiktaş'la ilgili kesin kararını vermesi bekleniyor.

        7

        ADIM ADIM GODIN!

        Defansa tecrübeli bir ismi getirmeyi hedefleyen Beşitaş'ın Diego Godin için ısrarı sürüyor.

        8

        Daha önce 35 yaşındaki yıldız için 2 milyon 250 bin euro teklif yapan siyah beyazlıların teklifi yükselttiği öğrenildi.

        9

        Beşiktaş, başarılı defans oyuncuya senelik 2.5 milyon Euro önerdiği belirtilirken yüksek maaşı nedeniyle Cagliari'nin de göndermeyi planladığı ifade edildi.

        10

        Godin'in de Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle siyah beyazlılara sıcak baktığı ve kesin kararını önümüzdeki haftalarda açıklayacağı belirtildi.

        11

        COSTA BIKTIRDI, YENİ HEDEF...

        Beşiktaş'ın forvet transferi için uzun süredir peşinden koştuğu Diego Costa'nın sürekli değişen talepleri yönetimi diğer adaylara yöneltti.

        12

        Tecrübeli oyuncuya 2.5 milyon Euro'luk son teklifini ileten siyah-beyazlı yönetim, listedeki diğer adayları gündemine aldı.

        16

        Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek olan siyah-beyazlılar, Başakşehir'in tecrübeli file bekçisi Mert Günok için devrede.

        17

        Mert'le yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedilirken Başakşehir'le uygun bir bonserviste anlaşıp bu transferin bitirilmesi hedefleniyor.

        18

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ