Daha 19 yaşında... Kaza hayattan kopardı
Denizli'de bir trafik kazası meydana geldi. Kaza, genç sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana geldi. Sürücünün hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayda, yolcu olan vatandaşın hastanede tedavisi sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
ABONE OLDenizli’nin Acıpayam ilçesinde henüz bilinmeyen nedenle kontrollünü kaybeden genç sürücü kaza sonucunda hayatını kaybetti. Kazada yolcu konumunda olan vatandaş ise hastanede tedavisi sürüyor.
İHA'nın haberine göre kaza; Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde Süleyman Çelen (19) idaresindeki otomobil ile seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak kaza yaptı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri sürücü Süleyman Çelen’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Araçta bulunan yolcu koltuğundaki arkadaşı M.S.S. ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine yaptığı müdahalelerin ardından ambulans ile en yakın hastaneye sevk etti.
Kaza sonucunda hayatını kaybeden Süleyman Çelen’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan M.S.S.’in ise tedavi altına alındığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.