Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Dorukhan Toköz sakatlandı! Beşiktaş'a kötü haber: Dorukhan Toköz 4 ay... - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'la karşılaşan Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz mücadelenin ikinci yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Yerini gözyaşlarıyla Douglas'a bırakan milli futbolcun durumu da belli oldu.

        Mücadelede dizi dönen ve ambulansla hastaneye götürülenDorukhan'dan gelen ilk bilgiler ise Beşiktaş camiasını üzdü. Milli futbolcununsağ diz kapağının çıktığı ve buna bağlı olarak dizinde kıkırdak kopmasının meydana geldiği belirtildi.

        KAVALCI AÇIKLAMA YAPTI: 4 AY FUTBOLDAN UZAK

        Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Aytemiz Alanyaspor maçının 69. dakikasında sakatlanan Dorukhan Toköz'ün 4 ay futboldan uzak kalacağını açıkladı.

        Dorukhan Toköz'ü hastanede ziyarete gelen Kavalcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "MR'ında diz kapağında problem gözüküyor. Diz kapağı yerinden çıkıyor ve tekrar oturuyor. O esnada ayakta bir sakatlık oluyor. Doktorlar MR'ını çekti, yaklaşık 4 ay futboldan uzak kalacak. Çok üzüntülüyüz. Galip geldik ama Allah böyle sakatlıklar vermesin. Kendisinin de morali çok bozuk. Hocamız, futbolcular orada. Kendisine çok geçmiş olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.

        Milli futbolcunun bu geceyi hastanede geçireceğini belirten Kavalcı, ameliyatın yarın gerçekleştirileceğini söyledi.

        Karşılaşmada sakatlık geçiren Oğuzhan Özyakup ve Georges-Kevin N'Koudou ile ilgili de konuşan Kavalcı, "N'Koudou şu anda MR'da ondan sonra Oğuzhan girecek. Onlarda çok büyük bir sakatlık yok. Onların arka adalelerinde yırtık gözüküyor." dedi.

        ABDULLAH AVCI HASTANEYE GİTTİ

        Öte yandan Dorukhan'ın sakatlığıyla ilgili bilgileri basın toplantısında alan Abdullah Avcı, genç futbolcunun durumuyla ilgili konuştu. Avcı, futbol kariyerinde böyle bir sakatlıkla ilk defa karşılaştığına vurgu yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı basın toplantısının ardından yönetici Ahmet Ürkmezgil ile Dorukhan Toköz'ün yanına hastaneye gitti.

        REKLAM

        BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

        Beşiktaş'tan Dorukhan için bir bilgilendirme yapıldı ve şu ifadeler kullanıldı:

        "Bu akşamki maçta sakatlanan oyuncumuzun sağ dizinde Patella ( diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiş olup, oyuncumuz ameliyat edilecektir. Kendisine BJK ailesi olarak geçmiş olsun dileriz"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ