Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Eşinin ailesine kurşun yağdırdı! - Haberler

        Olay, gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gencel K., henüz bilinmeyen nedenden dolayı eşinin kardeşi Serkan Ö.’nün evine gitti.

        DHA'nın haberine göre, o sırada aracından inen Serkan Ö., eşi Alev Ö. (28) ve çocukları Güney Ö.’yü (3) gören Gencal K., tüfekle ateş ederek 3 kişiyi de yaraladı.

        Vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırıldı.

        Olay yerinden kaçan Gencel K. ise daha sonra Çoraklık Bağları mevkiinde oturan kayınvalidesi Gülizar Ö.’nün evine gitti. Kapının ziline basan Gencal K., kapı açılır açılmaz kayınvalidesini de tüfekle bacaklarından vurdu.

        REKLAM

        ZANLI HER YERDE ARANIYOR

        Kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Serkan Ö., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise bacaklarından yaralandıkları ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

        Yaralılardan Alev Ö.'nün polise verdiği ifadesinde eşi Serkan Ö.'nün kız kardeşinin bir süredir kayıp olduğu, eşi Gencel K.'nin de bu nedenle kendilerine saldırdığını söylediği öğrenildi. Polis, cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ