Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray'da transfer harekatı başlıyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da transfer harekatı başlıyor. Teknik direktör Fatih Terim 3 bölgeye zorunlu takviye istedi.

        2

        KALECİ ALINACAK

        Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleci alınacak. Ayrıca orta saha ve hücum bölgesine de takviye yapılacak.

        3

        Galatasaray başkanı Burak Elmas Giresunspor başkanı Hakan Karaahmet ile Okan Kocuk için görüştü. Elmas, sezon başında karadeniz ekibine kiralanan 26 yaşındaki kalecinin devre arasında Florya'ya dönmesini talep etti.

        4

        Giresunspor'a Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'den biri teklif edildi. Yeşil beyazlı kulüpten yanıt bekleniyor.

        5

        ORTA SAHAYA YILDIZ BİR İSİM ARANIYOR

        Galatasaray orta sahaya da önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Bu mevki içinde Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma şansı bulamayan oyuncular üzerinde duruluyor. Sarı kırmızılı yönetim bonservis bedeli ödemeden bu sezon için geçici bir çözüm arıyor.

        6

        TERİM FORVET İSTİYOR

        Galatasaray Diagne'nin sakatlığı, Mostafa Mohamed'in de ülkesi Mısır ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olmasından dolayı forvet takviyesi yapacak.

        7

        Yönetim scout ekibinin belirlediği oyuncularla görüşmelere başlayacak. Kaleci, orta saha ve hücum oyuncusunun yanısıra şartların uygun olması halinde bir de kanat oyuncusu alınması gündemde.

        8

        SACHA BOEY GİRESUNSPOR MAÇIYLA DÖNÜYOR

        Galatasaray'da bekler sezonun ilk yarısında beklentilerin altında kalmıştı. Ancak teknik direktör Fatih Terim ikinci yarı öncesi bu mevkiler için transfer talebinde bulunmadı.

        9

        Sakatlığını atlatan Sacha Boey, Giresunspor maçıyla formasına kavuşacak. Terim sağda Boey, Oğulcan ve Yedlin, solda ise Van Aanholt ve Ömer Bayram ile sezonu tamamlamayı planlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ