Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA! Emre Mor Galatasaray'da! KAP'a açıklama yapıldı! Milli yıldız yola çıktı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray bir transferde daha mutlu suna ulaştı.Sarı-kırmızılılar, Celta Vigo'dan Emre Mor'u transfer ettiklerini resmen duyurdu.İkinci başkan Abdurrahim Albayrak, "Birazdan transferi KAP'a bildireceğiz" dedi.

        Galatasaray daha önce Ryan Babel, Valentine Ozornwafor, Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı, Okan Kocuk ve Christian Luyindama'yı bonservisle, Jean Michael Seri'yi ise satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

        KAP'A BİLDİRDİ

        Galatasaray, Emre Mor'un transferini KAP'a bildirdi. Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Mor’un Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü RC Celta de Vigo ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

        REKLAM

        İSTANBUL'A GELDİ, İLK SÖZLERİ!

        Instagram hesabından "Yakında görüşmek üzere" notuyla paylaştığı fotoğrafla Türkiye'ye geldiğini bildiren Emre Mor, akşam saatlerinde İstanbul'a ulaştı. Mor, havalimanında yaptığı açıklamada"Uzun süredir bekliyordum, sonunda geldiğim için mutluyum. Fatih Terim ile güçlü bir ilişkimiz var. Onunla tekrar çalışacağım için mutluyum. Büyük bir teknik direktör. Antrenmanlara çıkacağım, ardından tek tek maçlara odaklanacağız. Sonrasında eminim başarılı olacağız." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ