Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Son dakika haberi Galatasaray transferi açıkladı! Kerem Aktürkoğlu imzayı attı! - Futbol Haberleri

        Galatasaray'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Geçen sezon 24Erzincanspor'dan transfer edilen ve özellikle ikinci yarıda 11'e yerleştikten sonra formayı bırakmayan genç yıldızın mukavelesi 2026'ye kadar uzatıldı.

        İmza töreninin ardından kulüp televizyonuna konuşan milli futbolcu "Öncelikle çok mutluyum. İki taraf için de soru işareti yoktu en başından beri. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Öncelikle Fatih hocama da teşekkür etmek istiyorum ilk günden beri inandığı, güvendiği, şans verdiği için. Galatasaray'a en güzel şekilde katkı verip şampiyonluklar yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

        Galatasaray Başkanı Burak Elmas, dün Nef Stadyumu'nda basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbet toplantısında Kerem ile prensipte anlaştıklarını ve sözleşmesinde çıkış maddesinin bulunmadığını dile getirmişti.

        REKLAM

        Bu sezon özellikle Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan 23 yaşındaki yıldız, 25 maçta 6 gol 5 asistlik performans sergiledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ