Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TAHRALI DEHŞET | Son dakika haberler: Eşine tahra ile saldırdı! Bebeğiyle otomobilden atladı! - Günün öne çıkan haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Muğla'da olay, önceki gece saat 21.00 sıralarında Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana geldi. Beyobası istikametinden Pınarköy Mahallesi´ne seyir halinde olan otomobilden bir kadın ve bir bebeğin düştüğünü görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

        ANNE VE BEBEĞİ HASTANEYE KALDIRILDI

        DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Songül Daşdemir (37) ile 1 yaşındaki oğlu A., Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan bebek A., Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

        TAHRAYLA SALDIRINCA BEBEĞİ İLE OTOMOBİLDEN ATLAMIŞ

        Jandarma ekipleri tarafından ifadesine başvurulan Songül Daşdemir'in, çıkan tartışma sonucu eşinin kendisine ağaç kesme ve budamada kullanılan tahra ile saldırdığını, canını kurtarmak için kucağındaki bebeği ile otomobilden atladığını belirtti.

        ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

        Daşdemir'in otomobilden atladıktan sonra yanlarına gelen eşi Mustafa Daşdemir'in (41) tahrayı boğazına dayayıp, ölümle tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.

        KOCA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Mustafa Daşdemir ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede 'cebir ve tehdit' ile 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ