Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Kahramanmaraş'ta polise saldırı! 1 polis şehit oldu!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'daki bir cinayetten aranan M.K'nin (22) eşgaline uygun birinin İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğu, bu kişinin bir otelde kaldığı bilgisi üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Olaya müdahale eden polis ekiplerine ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı.

        Bölgeye çok sayıda polis ekibi, ambulans sevk edildi.

        Otel çevresini ablukaya alan özel harekat ekipleri şüpheli veya şüphelileri yakalamak için otele operasyon düzenledi. İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da olay yerine gelerek gelişmeleri takip etmeye başladı.

        Zanlının otelden kaçtığı ihtimali üzerinde duran ekipler, şüpheliyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

        REKLAM

        KAÇAN ZANLI KAMERADA

        Bu arada, zanlının olayın ardından otelden kaçması güvenlik kamerasınca görüntülendi.

        Görüntülerde, otelin kapısından koşarak çıkan zanlının kalabalığın arasında hızlıca ilerlemesi yer alıyor.

        1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

        Antalya'da cinayet şüphelisi olarak hakkında yakalama kararı bulunan Muhammet Karataş'ın, Kahramanmaraş'taki otele kendisini gözaltına almaya gelen polislerden silahla vurduğu Barış Göl, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

        SALDIRGAN YAKALANDI

        Kahramanmaraş'ta 1 polis memurunu şehit eden 1 polis memurunu da yaraladıktan sonra kaçan saldırgan Muhammet Karataş yakalandı.

        Antalya'da bir cinayetten aranan Muhammet Karataş'ın (22) Gaziantep'ten Kahramanmaraş'a geldiği ve İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğunun belirlenmesi üzerine operasyon yapılmıştı. Bir otelde kendisini yakalamak isteyen polis memurlarından birini şehit eden diğerini yaralayan Muhammet Karataş, özel harekat polisinin katıldığı operasyonla yakalandı.

        Şahıs Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek binasına getirildi.

        BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Mesleğimizin ve görevimizin önemli bir parçası da halkımızın huzurunu ve güvenini sağlamak, suçluların peşinden gitmek ve onları yakalayıp onları adalete teslim etmek. Bugün bu görevini kahramanca gerçekleştirmeye çalışan bir evladımız, bir kahramanımız hakkın rahmetine kavuştu, şehit oldu. Bütün dualarımız onunla birlikte, şu anda makamların en güzelinde, en güzel makamda. Ailesine baş sağlığı diliyoruz, tüm emniyet teşkilatına baş sağlığı diliyorum, milletimize baş sağlığı diliyoruz."

        Görevinin başında fedayı can etmenin kahraman güvenlik güçlerinin hayatının en önemli gerçeği olduğunu ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

        "Ona hazırdırlar, hepimiz hazırız ve bir kalleş kurşun maalesef kahramanımızı, yiğit evladımızı bizden aldı. Onun için Allah rahmet eylesin Barış Göl'e, şehidimize ve ailesine bizi mahcup etmesin. Benim ve arkadaşlarımın temennisi odur. Çok zor bir görevi üstlenen, kutlu ve kutsal bir görevi üstlenen arkadaşlarımız hiçbir hesabın içerisinde olmadan millet, vatan ve namus kavramıyla bu büyük mücadeleyi gerçekleştiriyorlar." dedi.

        KATİL ZANLISI ÖLDÜ

        Kahramanmaraş’ta silahlı saldırı sonucu polis memuru Barış Göl’ü şehit eden katil zanlısı Muhammet Karataş, hastanede hayatını kaybetti.

        İHA'nın haberine göre, Antalya'da cinayetten aranan Muhammet Karataş'ın (22) Gaziantep'ten Kahramanmaraş'a geldiği ve İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğunun belirlenmesi üzerine operasyon yapılmıştı. Bir otelde kendisini yakalamak isteyen polis memurlarından birini şehit eden diğerini yaralayan Muhammet Karataş, özel harekat polisinin katıldığı operasyonla yakalandı.

        Yakalan ve Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim ek binasına getirilen katil zanlısı Karataş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        Katil zanlısı Muhammet Karataş'ın Isparta nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ