Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında, sabah saatlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Read more!
MYK SONRASI AÇIKLAMADA BULUNDU

Bu gelişmenin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin MYK (Merkez Yürütme Kurulu) üyelerini acil olarak toplantıya çağırdı. Saat: 10.30'da başlayan toplantının ardından Özel'in konuya ilişkin basına açıklama yapacağı açıklandı.

"108 GÜNDE 150 MİLYAR DOLAR HARCADILAR"

Özel şunları söyledi: "İşçinin, emeklinin karşısına çıkacak güveni kalmayan bir iktidarın yarattığı iklimi yaşıyoruz. 3 savcı, 3 sanık, 3 de gizli tanıkla bu millete savaş açılmıştı. Bu savaşın demokratik bir yaşama karşı açıldığını söylemiştik. En sağdan en sola bizimle dayanışma içinde olanların kanaati de bu yöndeydi. Sandığı ortadan kaldırmak istiyorlar ve bunun provasını yapıyorlar. Biz 108 gündür buna direniyoruz. 108 günde 6 Trilyon lira, 150 milyar dolar harcadılar.

"KARANLIĞA ŞAFAK OPERASYONUYLA UYANDIK"

İş barışımız daha da geriledi. Bu toprakların umuduna kökten zarar veren, bu ülkeyi baskıyla yönetilen bir ülke haline getirmeye çalışanlarla yüz yüzeyiz. İçerdeki arkadaşlarımızla ilgili bir delil bulamadılar. Manavgat ile ilgili suç üstü görüntü dedikleri soruşturmanın ardından arkadaşlarımız bölgeye gitti ve gerekli görüşmeleri yapıyorlar.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ