Seçil Erzan'ın Çorlu'daki banka kasasında altın bulundu
Milyonlarca dolarlık dolandırıcılık davasında yeni bir gelişme yaşandı. MASAK'ın talebi üzerine Seçil Erzan'ın memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de araştırma yapıldı. İlçede Erzan'ın bir banka şubesindeki kasasında altın bulundu. Altınlara el konulduğu açıklandı
ABONE OLÜnlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, bir banka şubesindeki kasasında altın bulundu.
DHA'nın haberine göre Erzan'ın Çorlu'da bir ev ve iş yeri ile Çanakkale Bozcaada'da üzerine kayıtlı bir bağ yeri olduğu belirlendi.
İstanbul'da ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu kişileri dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan, soruşturmasında MASAK'ın talebi üzerine memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de araştırma yapıldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ