Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ters yön dehşeti! SON DAKİKA: Kaza yapan araç, metrelerce havaya uçtular
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Denizli'de otomobil ile ters yönden ilerleyen motosikletin kafa kafaya çarpıştığı kazada, motosiklet üzerindeki gençlerden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı. Tüyler ürperten kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Korkunç kaza, Pamukkale ilçesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. İHA'nın haberine göre, Emre Can Görücü idaresindeki 20 F 6081 plakalı otomobil, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, anayol üzerinden kaldırımı aşarak tali yola girdi. Otomobil bir süre sonra tali yol üzerinde ters yönde ilerleyen Deniz Çezik yönetimindeki plakasız motosikletle kafa kafaya çarpıştı.

        Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Görücü, olayı yara almadan atlatırken motosiklet üzerindeki Ahmet Çezik ve Deniz Çezik ağır yaralı olarak çevre hastanelere kaldırıldı.

        Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Ahmet Çezik, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Deniz Çezik'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ