Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa DEHŞET! Son dakika haberi: Kasklı salgırgan dehşet saçtıı: Spor eğitmenine kafede kurşun yağdırdı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Beykoz ilçesinde, vücut geliştirme hocası ve spor eğitmeni Nadir Öztan (41), kafede kasklı saldırgan tarafından silahla öldürüldü. Silahlı saldırı anı ve kafedeki panik anları güvenlik kameralarına yansıdı.

        SPOR HOCASINA KURŞUN YAĞDIRDI

        Olay dün akşam 22.00 sıralarında Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi'ndeki bir kafede meydana geldi. İçeride müşterilerin olduğu sırada kafeye motosiklet kasklı bir kişi içeri girdi. Saldırgan belinden çıkardığı silah ile kafe de oturan vücut geliştirme hocası ve spor eğitmeni Nadir Öztan'a peş peşe ateş etmeye başladı.

        HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

        Kafedeki müşteriler büyük korku ve panik yaşadı. Silahlı saldırgan olaydan sonra hızla açarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan yaralı yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Polis ekipleri verilen eşkal ve güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ