Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL FIAT Erkekler Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş kozlarını paylaşacak - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | GÖKHAN TÖRE

        Bursa TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak final mücadelesi saat 18.30’da başlayacak ve TRT Spor’dan naklen ekranlara gelecek. Son 6 sezonda 3 kez mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, toplamda 4 şampiyonluk sevinci yaşadı. Şampiyonluğu bulunmayan Darüşşafaka Doğuş ise 2. kez finalde mücadele edecek. 2001-2002 sezonunda finale çıkan Daçka, eski adıyla Efes Pilsen’e 78-74’lük skorla yenilmişti.

        'KUPAYI ALACAĞIZ'

        Basın toplantısında konuşan Fenerbahçe’nin coachu Obradovic, finale çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek, “İki güçlü takımın karşılaşması olacak. Taraftarlarımızı salona bekliyoruz” dedi. Sarı Lacivertli ekibin kaptanı Melih Mahmutoğlu ise iddialı olduklarını dile getirerek, “Kupayı almak için geldik. Keyifli bir maç olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

        ‘FİNALİN HEYECANINI YAŞIYORUZ’

        Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise mükemmel bir organizasyonda finale geldiklerini belirterek, “Sürpriz maçlar oldu. Son saniyelerde takımlar elendi. F.Bahçe ile finale kaldık. Bunun keyfini ve heyecanını yaşıyoruz” dedi. Finalde de aynı inançla oynamak istediklerini söyleyen deneyimli coach, “Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ