Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL Beşiktaş'ın hedefi play-off - Basketbol Haberleri

        Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde açıklaması yer alan Akkaya, yeni sezon öncesi takımın iyi durumda olduğunu belirterek, "2-3 yıllık program yaptık. Sezon sonunda hedeflerimiz var. Sezonu mümkün olduğunca yukarıda bitirmek istiyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Yeni bir takımız. Sistemi oturtmak çok kolay bir süreç değil. Şuna inanıyorum ki, ocak ayına kadar takımımızı oturtacağız ve play-off'a kalacağız. Play-off'a katıldıktan sonra yapacaklarımızı herkes görecek." şeklinde ifadeler kullandı.

        Hazırlık maçlarında zamanla iyi oynadıklarını dile getiren Akkaya, ligle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

        "İlk dört hafta bizim için gerçekten çok zor. Geçen senenin ilk dördünde olan üç takımla deplasmanda oynayacağız. Bu seneki amacımız en azından iki genç oyuncuyu takıma katmak. Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Taraftarlarımız sabırla desteklesinler. Sonunda güzel günler olacak. Biz buna inanıyoruz. Zor haftaların sonunda güneşli günler göreceğiz."

        ESRA ERDEN: HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK

        Takımın tecrübeli oyuncusu Esra Erden de internet sitesinde yer alan açıklamasında, Mersin Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacakları maçın zor olacağını belirterek, şunları kaydetti:

        "Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Deplasmanda ilk maçı oynamak her zaman zordur ama bizim için önümüzdeki 3-4 maç çok önemli. Hazırlık maçlarımızda çok iyi performans gösterdik. İyi bir başlangıç yaptık. Bütün sezon bu şekilde oynamayı düşünüyoruz. İnşallah bizim için çok güzel bir sezon olur. Hedefimiz çok büyük."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ