Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Ankara Kolejliler'de 2 transfer! - Basketbol Haberleri

        Geçen sezon Bayanlar Bölgesel Ligi'nden terfi eden Optimum TED Ankara Kolejliler A Bayan Basketbol Takımı, ABD'li Eetisha Ridle'ı kadrosuna dahil etti.

        University of Missouri mezunu, 1985 doğumlu ve 1.89 boyundaki Ridle, 2008–2009 sezonunda İspanya 2. Lig takımlarından Fundal Alcobenda'da oynadı. 14.4 sayı ve 10.5 ribauntla sezonu kapatan Eetisha ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Optimum TED Ankara Kolejliler A Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Davut Güngör, ''Artık bayan basketbolunda yaşanan başarıları Optimum TED Ankara Kolejliler'e yeniden yaşatmak istiyoruz. Hedefimiz 1. Lig. Bundan sonra büyüyerek devam edecek olan bayan basketbolunda TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nün önemli bir yeri olması gerekiyor. Büyük bir sporcu ordusu kurarak gelecekte 1. Lig'de mücadele edecek starlar yetiştiriyoruz. Yetiştirdiğimiz starlar gelecekte parlayacak'' diye konuştu.

        -BENSON SINAVI GEÇTİ-

        Optimum TED Ankara Koleji Erkek Basketbol Takımı da bir takviye daha yaptı.

        Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla başantrenör Selam Gökçe ve kulüp yönetimi tarafından beğenilen Nijerya doğumlu Benson Egemonye, yeni sezonda TED Ankara Kolejliler A Erkek Basketbol Takımı'nın formasını giyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ