Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Emirhan Topçu: Golü birkaç gündür Orkun ile çalışıyoruz!

        Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Erzurumspor FK'yı 3-0'lık skorla mağlup eden Beşiktaş'ta ilk golü kaydeden Emirhan Topçu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

        "GÜZEL OLDU BİZİM İÇİN"

        "Öncelikle derbilerden sonra oynanan oyunlar her zaman zordur. Herhangi bir konsantrasyon eksikliği puan kaybına neden olabilir ama biz bu konsantrasyon eksikliğini yaşamadık. İyi çalıştık, güzel oldu bizim için. Şu anda üstlerdeyiz ve buralarda devam etmek istiyoruz. 3 puan aldık, bu şekilde devam etmek istiyoruz."

        "GOL YEMEMEK DAHA ÖNEMLİ"

        "Savunma için şunu söyleyeyim, daha önce de söyledim, hoca savunma diye buraya geldi. En önemlisi savunma zaten biz savunma oyuncuları için. Gol yememek bizim için daha önemli savunma oyuncuları olarak."

        REKLAM

        "ORKUN'LA GOLÜ ÇALIŞIYORUZ"

        "Orkun'la golü çalışıyoruz birkaç gündür. Oraya keseceğini biliyordum. Oraya kesti ve güzel de bir gol oldu. Bu sene ilk golüm. İnşallah devamı gelir."

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ