Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Gençlerbirliği'nde daha önce 2013-2014 sezonunda da görev alan Özdilek, Beştepe Tesisleri'ndeki imza töreninde, tekrar başkent ekibine gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Özdilek, başkent temsilcisindeki ilk döneminde çok sağlıklı 7 ay geçirdiğini belirterek, Türk futbol tarihinin en köklü kulüplerinden biri olması nedeniyle, Gençlerbirliği'ni tercih ettiğini söyledi.

Kırmızı-siyahlı takımı daha yukarı taşımak için çalışacaklarını vurgulayan "Şifo", "Tüm mesaimizi Gençlerbirliği'ni daha iyi yerlere getirmek için harcayacağız. Ümit ederim ki takımı, bıraktığımız noktadan daha ileri noktaya taşırız" dedi. Özdilek, ligde henüz üç haftanın geride kaldığına dikkati çekerek, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini anlattı.

Takımı yakından tanıdığına işaret eden Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir çoğu bildiğim oyuncular. Bünyemize katılan oyuncularla da oturup konuşacağız. Ne yapmak istediklerimizi anlatacağız. Diğer oyuncu grubuyla daha kolay iletişim kuracağız. Bugünden hedef koymak sağlıklı değil. Önemli olan seyirci sayısını biraz daha yükseltmek. Bunun için kazanma arzusu yüksek bir takım görüntüsünü sahaya yansıtmak önemli. Tek düşüncem, oynadığı oyundan keyif alan Gençlerbirliği yaratmak."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ