Gençlerbirliği zorlandı!
Gençlerbirliği, hazırlık maçında, Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'u 2-1 yendi.
ABONE OLBeştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Başkent temsilcisi, Ramazan, Oliver, Aytaç, Kulusic, Sakıb, Serkan, Özgür, Soner, Oktay, Erdal ve Tum, konuk Boluspor ise Eser, Erkam, Veli, Gencer, Hakan, Emre, Vedat, Erman, Veysel, Emrah ve Cafercan ilk 11'leriyle başladı.
Boluspor, maçın 8. dakikasında, sezon başında Gençlerbirliği'ne transfer edilen, ancak teknik direktör Fuat Çapa'nın raporu doğrultusunda kırmızı-beyazlı takıma verilen Cafercan'ın serbest vuruştan attığı şık golle 1-0 öne geçti.
Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri ise 10. dakikada Oktay ve 20. dakikada Erdal attı. Erdal, attığı güzel golün ardından maçı izleyen az sayıdaki taraftarlarca bir süre alkışlandı.
İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa yaptığı açıklamada, karşılaşmanın iki takım için de iyi bir hazırlık maçı olduğu söyledi.
Genç teknik adam, maçı değerlendirirken de, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde dün oynanan ve Türkiye'nin 3-1 yenildiği maça gönderme yaparak, ''Zaman zaman Almanya, zaman zaman Türkiye gibi oynadık'' yorumunu yaptı.