Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 2011 yılında Nihat Doğan'ın Galatasaray Kulübü üyeliğini kabul eden yönetimin başında olan Adnan Polat, büyük pişmanlık yaşadığını söyledi - Galatasaray Haberleri

        Polat, “Ortada ülkemizin ve herkesin içini acıtan bir cinayet var. Nihat Doğan’ın mesajına anlam vermek güç. Onun bu düşüncelere, bu tip bir zihniyete sahip olacağını yüzde bir bile tahmin etseydim, üyelik talebini hemen veto ederdim" dedi.

        Türkiye’yi derinden sarsan Özgecan Aslan cinayeti sonrası sosyal medyada attığı tweet ile büyük tepki çeken şarkıcı Nihat Doğan, üyesi olduğu Galatasaray camiasında da infial yarattı...

        Sarı kırmızılı kulübün kongre üyeleri, Nihat Doğan’ın kulüpten ihracı için harekete geçerken, bu konuda en büyük pişmanlığı ise eski başkan Adnan Polat yaşıyor...

        Galatasaray’a 2011 yılında kongre üyesi olurken, Nihat Doğan’ın başvurusunu kabul eden o dönemin başkanı Adnan Polat’a ulaştık ve son yaşananlarla ilgili neler düşündüğünü sorduk. Nihat Doğan’ın üyeliğine onay verdiği için pişman olduğunu belirten Polat, şunları söyledi...

        “YAZDIKLARI ÇOK YANLIŞ”

        - Evet bu konudan ve Nihat Doğan’ın attığı mesaj üzerine aldığı tepkiden haberdarım. Keşke Nihat Doğan’ı kulüp üyesi yapmasaydım. Böyle bir mesaj atıp, bu düşüncelere sahip olacağını tahmin etseydim, Nihat Doğan’ın Galatasaray Kulübü kongre üyeliği talebini onaylamaz, veto ederdim.

        - Onun düşüncelerine anlam vermek çok güç. Ortada tüm ülkemizin, herkesin içini acıtan bir cinayet var. Ve Nihat Doğan’ın sosyal medya hesabından yazdıkları çok ama çok yanlış. Dediğim gibi bu tip bir düşünce içinde olacağına yüzde bir ihtimal versem onun üyeliğini veto ederdim.

        YÖNETİM DOĞAN İÇİN TOPLANIYOR

        Galatasaray yönetimi bugün yapacağı toplantıda, kongre üyelerinin şikayetleri üzerine Nihat Doğan’ın üyeliğinin ihracını da görüşecek. TT Arena’daki toplantıda, Nihat Doğan’ın da sarı kırmızılı kulüpteki kaderi belli olacak. Kulüpte ağırlıklı görüşün ihraç yönünde olduğu öğrenildi.

        VE NiHAT DOĞAN iHRAÇ EDiLiYOR

        G.Saray’da eski yönetici Adnan Öztürk ve kongre üyeleri, disiplin kurulunu şarkıcı Doğan’ın ihracı için dilekçe yağmuruna tuttu.

        Mersin’in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği minibüste vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetinden sonra, şarkıcı Nihat Doğan’ın attığı, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklindeki tweeti kamuoyundan yoğun tepki çekti.

        Doğan, gördüğü tepkiler sonrası attığı bu tweeti sildi.

        Nihat Doğan’a en büyük tepkilerden biri de üyesi olduğu G.Saray camiasından geldi.

        BAŞVURULAR YAPILDI

        Eski yönetici Adnan Öztürk ve diğer üyeler disiplin kuruluna dilekçe göndererek Doğan’ın kulüp üyeliğinden ihracı için başvuruda bulundu.

        DİLEKÇE SAYISI 300’Ü AŞTI

        Galatasaray kulübüne 2011 yılında üye olan Doğan’ın, ihracı adına yaklaşık 300’ü aşkın dilekçe disiplin kuruluna gönderildi. Doğan’ın üyelikten çıkarılmasını isteyen sarı kırmızılı kulübün kongre üyeleri sayısının önümüzdeki günlerde daha artması bekleniyor.

        SURVİVOR VE RADYODA YOK

        Attığı tweet nedeniyle Survivor’a katılmaması yönünde boykot çağrıları yapılan Nihat Doğan, yapımcı Acun Ilıcalı’nın kararıyla yarışmaya alınmadı.

        ‘KATiLE SAHiP ÇIKMAM’

        Radyolarda şarkılarının çalınmayacağı da belirtilen Doğan kendini savunurken “Hakkımda karalama kampanyası başlatanları Allah’a havale ediyorum” dedi. Menajer Yavuz Yıldırım da Nihat Doğan ile 5 yıllık iş ortaklıklarını bitirdiğini açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ