Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray idmanına Şehit Savcı Mehmet Kiraz'ın oğlu da katıldı - Galatasaray Haberleri

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 20 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olan antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas çalışmaları yaptı. Trabzonspor yenilgisiyle bozulan morallerin düzeldiği, oyuncuların idmanda neşeli oldukları gözlendi.

        ŞEHİT SAVCI KİRAZ'IN OĞLUNA JEST

        İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 9 yaşındaki oğlu Muhammet Hakkı Kiraz, Galatasaray takımının antrenmanına geldi.

        Kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın elinden tutarak sahaya getirdiği ve üzerinde Galatasaray forması bulunan Muhammet Hakkı ile oyuncular yakından ilgilendi.

        Bir süre aralarında takım kaptanı Selçuk İnan'ın da bulunduğu oyuncularla top oynayan Muhammet Hakkı, daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Türk bayrağı açılarak çektirilen takım fotoğrafında da yer aldı.

        ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN TARTIŞILAN HAREKET!

        Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 1 Nisan'da Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i Snejder ve Melo ile tanıştırırken yaptığı el hareketleri büyük tartışma yarattı.

        Galatasaray'ın bugün yaptığı antrenmana, geçtiğimiz 31 Mart'da Çağlayan Adliyesi'ne yapılan saldırıda şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet de geldi.

        Ziyaretin gerçekleşmesini sağlayan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, Muhammet'i Hollandalı Wesley Sneijder ve Brezilyalı Felipe Melo ile tanıştırırken yaptığı hareketler sosyal medyada çok tartışıldı. Muhammet'in bakışları arasında gerçekleşen bu hareketlerle ilgili olarak Twitter ve Facebook'ta yüzlerce mesaj paylaşıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ