Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin bomba transferi Tevez mi? - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Simon Kjaer ile sözleşme imzalanırken Fernandao ve Şener’in de bugün yarın açıklanması bekleniyor. Bunlar camiayı heyecanlandıran transferler ancak Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları esas Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir transfere hazırlanıyor. Peki kim bu isim?

        İddiaya göre Juventus ile yollarını ayırma kararı alan Carlos Tevez, Fenerbahçe’nin dünyayı bile ayağa kaldıracak bomba transferi olacak. 31 yaşındaki Arjantinli yıldızın sözleşmesi 2016 Haziran’da bitiyor. Şu an bonservis bedeli de 23 milyon Euro.

        Bu sezon Juve’de 47 resmi maçta 27 gol atıp 8 de asist yapan yıldız oyuncuyu Atletico Madrid de istiyor. Madrid’in Arjantinli hocası Diego Simeone de, vatandaşını kadroya dahil etmek için bir hayli ısrarcı.

        USLU: BİR STOPER ALABİLİRİZ

        Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 5 transfer yaptıklarını söyledi. Uslu, “Kjaer ile 3. transferimizi yapmış olduk. Fernandao, Şener ve Kjaer, Stoch da gelecek. Krasic de kampa katılacak, oldu 5 transfer. Bir stoper daha alabiliriz. Kjaer’in transferinde hoca ile bir sorun yaşanmadı. Bu da nereden çıktı. Hocamızın özellikle istediği bir isimdi” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ